Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent pod choinke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Od 3 lat nie mialem zadnego porzadnego prezentu bo nie chcialem. Glownie myszka, pizama xDD itp. Ucze sie slabo 2/3. Moja mama mowi ze maniacze wiec przed swietami sie ograniczam. Jak poprosic mame zeby kupila.mi lapkavdo 400zl uzywanego

Opublikowano

Zalezy jaki jest stan majątkowy twoich rodziców. Jak zarabiają miesięcznie razem coś koło 3000 to powinni Ci chociaż go kupić. Poproś ich, bo od 3 lat nic nie dostawałeś.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Mam 8 gb ram ten mam do gier.

Chce taki ze wloze sobie do plecaka i odpalic w kazdej cheili laptopa. Znajdzie sie 2-4 gb ram. Do 400 zl ?

Jakie masz stosunki z mamą, że nie możesz po prostu powiedzieć?

Narazie nie najlepszy jesli o chodzi o zakup czegos dla mnie za oceny :/

Opublikowano

W ostatnim twoim temacie podrzuciłem ci lapka chyba za niecałe 50zł więc skąd suma 400? ;D

Pogadaj z matką normalnie (to podobno też człowiek).

Opublikowano

W ostatnim twoim temacie podrzuciłem ci lapka chyba za niecałe 50zł więc skąd suma 400? ;D

Pogadaj z matką normalnie (to podobno też człowiek).

Bo do swiąt jeszcze caly miesiac xDD No ale jak to mam powiedziec ? Xdds

Hej mamo ten komputer za 3 tysiace jest chujowy. Mamo kup mi jakis laptop za 400zl ?? Xddd

Opublikowano

Bo do swiąt jeszcze caly miesiac xDD No ale jak to mam powiedziec ? Xdds

Hej mamo ten komputer za 3 tysiace jest c*****y. Mamo kup mi jakis laptop za 400zl ?? Xddd

Powiedź prost, że potrzebujesz laptopa żeby mieć wszędzie dostęp do internetu/czegoś co będziesz mieć na dysku. Coś ala #nolife

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...