Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop - dziwny problem

gucio1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam laptopa lenovo g510 

cpu - Intel Core i7 4gen 4700MQ 2,4 - 3,4 GHz

gpu - AMD r7 m265

ram - 8BG DDR3

Gdy gram w BF`a 3 na ultra wszystko mam 15 fps, chociaż gdy spoglądałam na zużycie zasobów na drugim monitorze to one nie przekraczają 50% 

jak to możliwe, że gra chodzi na 15fps, a zużycie procesora, ramu nie przekracza tylu procent? temperatury nie dotykają granicy 70 stopni, a dysk używa 11%

karta AMD jest włączona*(tak sądzę, nie wiem gdzie sprawdzić czy aby na pewno : D)

wirusa nie mam

Opublikowano

Po prostu nie graj w ultra na laptopie i zmniejsz jakość. Potem powoli załączaj inne opcje to się dowiesz która jest problemem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To niemożliwe, ja 20 fps mam na ultra przy i3 4000m i tej samej karcie(test chwilowy, tak to siatka i tekstury ultra, reszta low). Na pewno w amd catalyst center jest proces bf3.exe na wysoka wydajność? I czy jest ustawione maks. wydajność przy zasilaniu zewnętrznym?

Opublikowano

To niemożliwe, ja 20 fps mam na ultra przy i3 4000m i tej samej karcie(test chwilowy, tak to siatka i tekstury ultra, reszta low). Na pewno w amd catalyst center jest proces bf3.exe na wysoka wydajność? I czy jest ustawione maks. wydajność przy zasilaniu zewnętrznym?

wszystko ustawione tak jak napisałeś, dodam, że gram na 1920 x 1080

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...