Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota, który sam buduje.

GaaraP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie istnieje żaden bot na prywatne serwery!

Jedyny bot to człowiek , który może poświęcić trochę czasu i wysilić swoją głowę o ile ma coś pod maską jak usprawnić to by było szybciej na szybszych światach.

Przykro mi , ale jak chcesz grać to musisz mieć na to czas i chęci , a jak nie masz to nie grasz i tyle!

Opublikowano

Nie istnieje żaden bot na prywatne serwery!

Jedyny bot to człowiek , który może poświęcić trochę czasu i wysilić swoją głowę o ile ma coś pod maską jak usprawnić to by było szybciej na szybszych światach.

Przykro mi , ale jak chcesz grać to musisz mieć na to czas i chęci , a jak nie masz to nie grasz i tyle!

ty śmieciu chyba nie rozumiesz przesłania tego forum.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Rozumiem dzieciaczku , lecz nie ma , nie było i nie będzie na prywatne serwery bota!

Jak potrafisz programować to napisz "Smieciu" i jak masz zamiar obrażać moją osobę to tu nie zaglądaj i się nie wypowiadaj , widać że koledzy w szkole cię nie lubią i nie potrafisz nawet w prostą grę przeglądarkową grać skoro szukasz czegoś czego nie ma.

Do zwykłych są , ale i tak gracze od "Botów" są lepsi , lata praktyki robią swoje.

Pozdrawiam , a tak poza tym te forum nie jest po to by komuś dawać "Boty czy Hacki" , bo tego nie ma napisanego nigdzie.

Opublikowano

Uzasadnij dlaczego?

-Bo jestem lepszy?

-Umiem grać?

-Umiem myśleć logicznie?

-Nie chcę ci dać bota?

-Nie chcę nauczyć grać?

A może k***a rusz k***a d*** i idz do szkoły naucz się manier , a potem programować to sobie napiszesz.

Nie powstał żaden bot na prywatne serwery także daruj sobie takie obrazy , a jeżeli bardzo chcesz zapraszam i powiedz mi to w cztery oczy jak taki dobry jesteś.

Pozdrawiam ... 

PS:Jaki właściciel taki też komputer.

Chyba tobie nie służy , więc wracaj do swojego świata urojonego w którym możesz być kimś czyli dom i gry typu metin/tibia.

Opublikowano

A propo przesłania forum to brzmi ono multiplayer community więc nie jest to tylko forum nastawione na cheaty.

Opublikowano

Ponieważ prywatny serwer ma to do siebie , że jest szybki i ma inną strukturę , niż normalny.

Także każdy dobry programista nie podejmie się czegoś co z góry jest skazane na porażkę.

Możliwe iż się mylę.

Ten bot działa do normalnych tylko , a do prywatnych niestety nie ruszy.

Opublikowano

Da sie jakos tego Bota za darmo zdobyc? Chcialbym sprobowac jak to dziala.

Opublikowano

Jak komuś się będzie chciało to powstanie bot do danego silnika. Nie ma żadnych przeciwskazań. Lion jak chcesz afiszować swój skill i uczciwość to idź na forum polskich plemion, bo tutaj nikogo to nie fascynuje. Prawda jest taka że mpc od dawna jest "podziemiem" gier itp.

Opublikowano

Baned ja nic nie afiszuje po prostu uczyłem się grać 8 lat by nie klikać dużo , a jak już klikać to szybko mimo zdrętwiałej ręki. ;)

Także wprawa robi swoje i jest to bez dyskusyjne :) Na Polskich zakończyłem grać z rok temu jak nie lepiej po mistrzostwach w których byłem w pół finałach bez chwalenia , które olałem na rzecz ukochanej taki szczególik i nie gram już nawet na prywatnych , więc piszę tylko to co wiem i nie spinaj się od razu.

Jeżeli chcesz to zagrajmy razem 1 na 1 kiedyś , a nóż czegoś cię nauczę i pójdzie to dalej w świat.

PS:Tylko jedną osobę nauczyłem moich technik i dzisiaj nie żałuje.

Bande do prywatnych to chyba jedynie bot na podstawie plików silnika , bo nic innego nie zrobisz.

Opublikowano

To zrób :)

Dzieciaczki na prywatnych serwerach będą używać , a i tak nic im to nie da , bo nie będą ogarniać nic samemu i płakać jak ktoś lepszy ich podbije.

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje to struktura serwerów jakoś szczególnie się nie różni, więc bota można na luzie zrobić. Jednak nie wiem czy to ma sens. ;P

Opublikowano

Nie ma sensu i jest nie opłacalne po rozmowach z jednym z programistów to wynika... :)

I to nie byle jakim , bo ma ogromne doświadczenie w pisaniu botów etc. i sam powiedział iż struktura jest bardzo różniąca się i można ją na bazie plików prywatnego serwera zrobić najłatwiej i najszybciej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...