Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem serwera gotowego do startu !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę tego posta poraz kolejny, bo poraz kolejny trafiam na beznadziejne przypadki Techników jak i wokół związanych z tym osobami. Tak więc na wstępie zaznaczę, że mogę wziaść w sponsoring serwer, ale pliki muszą być już praktycznie skończone, jakaś mała beta i robimy start. Nie zaanagażuje się od 50% plików, bo to nigdy nie wypali ( wiem jak to bywa ).

O sobie :

• Jestem osobą pełnoletnią, posiadam własną firmę więc możliwości promocji, kupna maszyny jak i wszystkiego wokół zwiazanego z metinem jest tylko i wyłącznie do dogadania.
  • Jest ze mną bardzo łatwy kontakt, można mnie złapać w każdej chwili na Facebooku / Gadu / Steam, praktycznie kontakt dowolny
  • Nie ma najmniejszego problemu z zakupem jakichkolwiek rzeczy, nie chce wkładu osób wchodzących w współpracę
  • Duża dyspozycyjność w godzianch wieczornych, możliwość kontaktowa z wieloma ludzmi związanych od Grafiki po Skrypt i dalej.

Wymagania :

• Serwer który chcę zaponsorować ma być stabilny, nie toleruje stawiania go pod "hajs" czy tak zwany "tydzień"
  • Osoba która chce podjać się współpracy musi mieć przynajmniej 17 lat oraz dojżałość emocjonalną
  • Osoba musi być kontaktowa, najlepiej aby była bezpośrednia, nie chce się domyślać o co chodzi.
  • Wypadało by serwer posiadał juz jakąś nazwę ( zostanie od razu wykupiona domena )
  • Skończone pliki lub na ukończeniu ( start w max 2 tygodnie )
  • Umiejętność postawienia owego serwera, zabezpieczenia - ogarnięcia.

Więcej jakichkolwiek informacji dodam na prywatnej wiadomości chętnym !

Opublikowano

Miałem podjętą próbę współpracy i szczerze mówiąc dużo mówili mało robili zero kontaktu z "głównym" sponsorem :/, tylko przez pośrednika na samego vps czekałem kilka dni na zamówienie strony/zapłacenie czekałem prawie tydzień po czym zakończyłem współpracę, więc jak na razie nie polecam zbytnio :/, a szkoda bo ładnie się zapowiadało!

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...