Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca sie kupić to konto?

Magnus Dux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziwne jest to że w ofercie pisze 75-77 poziom   sprzedający  nie potrafi sie określić jedną liczba , co już  wywołuje groze podejrzeń , następną sprawa jest że nie widzimy żadnych zdjęć z postaci  ani jednego zdjęcia .  Ja osobiśćie bym nie ryzykował tym bardziej że konto  około tego lv 75 z miare eq nie jest warte 130 zł to troche zamało . Pozdrawiam .

Opublikowano

Sprzedawca jest w 100% zaufany także o to się nie martw, natomiast samo kupno konta jest nie opłacalne bo teraz musisz wyrzucić 130zł i jeszcze później z 350/400zł na samo eQ... chyba, że masz taką kwotę to jak najbardziej polecam.

Opublikowano

W ogóle niepolecam kupywania kont ze względu na oszustów ale jeżeli jednak chcesz to napewno nie za sm tylko jakiś przelew albo nwm.

Opublikowano

W ogóle niepolecam kupywania kont ze względu na oszustów ale jeżeli jednak chcesz to napewno nie za sm tylko jakiś przelew albo nwm.

Pisał wyraźnie, że temu gościowi można ufać. 

Polecam kupić konto, a nie bawić się w jakieś yangi/sm'y. 

86765457725017491483.png

Mayumii | Sheyra | Szamanka Shinsoo 

Mayumi | Nayumi eNs Ninja Shinsoo

Opublikowano

dziwne jest to że w ofercie pisze 75-77 poziom   sprzedający  nie potrafi sie określić jedną liczba , co już  wywołuje groze podejrzeń , następną sprawa jest że nie widzimy żadnych zdjęć z postaci  ani jednego zdjęcia .  Ja osobiśćie bym nie ryzykował tym bardziej że konto  około tego lv 75 z miare eq nie jest warte 130 zł to troche zamało . Pozdrawiam .

Może napisał 75/77 ponieważ chciał dobić ten 77 z nudów, nigdy nic nie wiadomo, a nie wolno oceniać pochopnie :P

Moim zdaniem jestem neutralnie nastawiony.

Wiele zmian doszło, nowosci na PL`u, no i tak jestem pół na pół, z mocnym Tak.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Opłaca się :)

Aktualnie szukam serwera na którym mógłbym zostać na dłużej, który po prostu szybko mi się nie znudzi , także gra na nim to powinna być czysta przyjemność. 

Może być to Global albo Prywatny.

Masz jakiś pomysł?

Napisz na PW a na pewno będę wdzięczny  :)

Opublikowano

Jakby napisał konkretny poziom i skille jakie ma, to by dostał bana za handel kontem. Dalej może dostać, ale kto to będzie chciał sprawdzać?

Co do aukcji, to cena jest przystępna, a sprzedawca posiada 100% pozytywów, więc opłaca się.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Oplaca sie moim zdaniem  Yangi zawsze mozesz kupic sobie naAllegro bo z IS sie nie oplaca 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...