Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Archlord 2 - Pomocy!

vesox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich fanów Archlord 2 !

Moim problem jest budowa klasy ,co przez to chce wam przekazać. O tuż gram Klasą - miecz + tarcza ,tutaj właśnie jest ten problem bo ja kompletnie nie wiem jak go budować.

Rozdawanie statystyk - Dla mnie to banalne jeżeli chce być tankiem i przyjmować wszystko na klatę to wystarczy 2 do życia a 3 do obrony ,wiadomo trochę uderzeń krytycznych też się nam przyda to ewt ,co 3-4 poziom wszystko w krytyka. 

Jeżeli chce być pół tankiem ,pół offtankiem to jak najbardziej wszystko prawie w siłę,patrząc też na obronę i na obrażenia magiczne. Jest bardzo dużo kierunków ,takich jak np do szybkiego zabicia stwora po utrzymaniu jak najdłużej Bosa.

U mnie problem jest taki ,jak mam rozwijać przydawane mi pkt za wbicie poziomu np jednoręcznego miecza? Jak rozdawać punkty w skill jednoręcznego miecza tak aby dobrze przypasować do rozwoju statystyk w danym kierunku swojej postaci ,np off-tank który zabija wszystkie stwory na kryty.

-Jaki build + atrybuty w itemach? 

Jestem nowym graczem ,a dosłownie zagrałem jakieś 10min i już mnie wciągnęło do świata tej o to sympatycznej gry. Bardzo chętnie przyjmę i przeczytam każdą wiadomość ,nawet te gdzie proponujecie mi zagrać pod innym kierunkiem.

Więc czekam na odpowiedzi. 

PS: Jeżeli nie ten dział proszę o jak najszybsze przerzucenie tematu w odpowiedni dział ,dziękuje. 

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...