Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki steelseries siberia v1 vs ozone rage ST

mazzixd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaj swój budżet, te słuchawki na pewno nie, przereklamowany syf.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Najtańsze sensowne słuchawki z mikro kosztują ~250zł (Superlux HMC631 oraz AKG GHS1). Chodzi o to, że taniej bardziej opłaca się kupić osobno słuchawki + mikro.

Do 100 z mikro to albo modowane Creative HS800 (a pewnie nie chcesz się w mody bawić) albo OEM Siberie V2:

http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=seng-v6-p-4-e-1106&order=p&string=siberia+v2&offerTypeBuyNow=1

Te po ~100zł są bez karty dźwiękowej, która w standardowej wersji i tak jest słaba.

Opublikowano

Nie będę kupował tego szitu z allegro, pewnie kradzione xD a tak serio to strasznie kręci ziomek wysyłka z zagranicy bo taniej? nie można zapłacić przy odbiore bo im się nie opłaca? wtf. czekać 20dni <lol>

:)

Opublikowano

To są ściągane OEM'y z Chin, tak samo jest z np. Takstarami pro80, u nas kosztują 300-350zł a w Ameryce czy w Chinach 150. To nie podróbki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...