Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś przydupas ciągle zabija mnie gdy skilluje

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc chodzi o to że czasem ustawiam na noc chara żeby skillował i od kilku dni sporadycznie zabija mnie ten sam koleś, macie jakies rady żeby mnie nie zabijał ? Bo mnie już wk....

Opublikowano

Więc chodzi o to że czasem ustawiam na noc chara żeby skillował i od kilku dni sporadycznie zabija mnie ten sam koleś, macie jakies rady żeby mnie nie zabijał ? Bo mnie już wk....

Spróbuj z nim pogadać, zapłacić mu w cc ;).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Ustaw bota/boty na kilku charach i niech czekają wylogowane a jak biedak Cię zaatakuje to postacie się zalogują i spuszczą mu łomot :)

Najlepiej aby postacie na innych kontach były profesjami magicznymi na 8-14 poziomie, wtedy będzie miał dylemat czy wbić black skulla czy jednak dać się zabić.

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

Ustaw bota/boty na kilku charach i niech czekają wylogowane a jak biedak Cię zaatakuje to postacie się zalogują i spuszczą mu łomot :)

Najlepiej aby postacie na innych kontach były profesjami magicznymi na 8-14 poziomie, wtedy będzie miał dylemat czy wbić black skulla czy jednak dać się zabić.

Albo uciec, bo 14 levele nie są za szybkie.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Albo uciec, bo 14 levele nie są za szybkie.

Z tego co się orientuję to chyba nie można przenikać przez atakującego, więc nie da rady uciec.

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...