Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack do xenobot

citaek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi wyskakuje : Unrecognized client version. Was there an update? :/

Zastosuj się do wszystkich poleceń w tamtym poradniku, jest nawet opisany ten błąd więc widzę że nie chciało Ci się czytać.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Zastosuj się do wszystkich poleceń w tamtym poradniku, jest nawet opisany ten błąd więc widzę że nie chciało Ci się czytać.

Ok, dzięki działa :)

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić paczkę z xeno aktualną wersją ? za nic nie chce mi się zaktualizować i nie wiem o co chodzi, zawsze działało, zrobiłem wszystko jak należy. 

35miook.png

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić paczkę z xeno aktualną wersją ? za nic nie chce mi się zaktualizować i nie wiem o co chodzi, zawsze działało, zrobiłem wszystko jak należy. 

Usunąłeś hosts.ics przed włączeniem xeno?

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Zrobiłem wszystko krok po kroku i wyskakuje ,,Unrecognized client version. Was there an update?''

Czyli nie zrobiłeś wszystkiego po kroku, jest tam to opisane.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

nie mam firewalla, antywirusa, usunąłem, wszystko zrobiłem. Dalej nic, hm ?

Mam ten sam problem, na każdym z możliwych OS próbowałem odpalić crack z tego forum i jedyne co mogłem zrobić to zalogować się za pomocą jakichkolwiek passów. Przycisk "INJECT", nic nie robił i nie dostawałem wiadomości zwrotnych od programu.

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...