Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2

Norder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam, mnóstwo botów.

Według mnie tak czy siak opłaca się grać, oprócz tych cheaterów jest też mnóstwo normalnych graczy.

Lvl wbijesz, to co chcesz wydropisz, pvp z innymi graczami w mieście też lajtowo.

Mogę polecić.

Opublikowano

Mnóstwo dzieci = wkurwianie, trollowanie :)

Brak kontaktu z GA serwera = brak banowania cziterów i innych dupereli.

Wejdź i zobacz, sam nie lubię takich serwerów, na których administracja ma olejkę :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Boty, boty, boty... 
  • Nie opłaca się wracać - inteligentni gracze odchodzą = nie ma z kim grać. 
  • Same gimby (są wyjątki)
  • Bez kupienia kkk na allegro jesteś zerem. 

Muszę dodawać coś jeszcze? 

Opublikowano

Teraz to Śmietnik robisz co chcesz > Kiedyś był nawet spoko serw :) Ja bym Ci radził szukać czegoś innego bo tu nie warto wracać 

Opublikowano

Ja tam wracałam jedynie po to, by pobić się na wojnach. Ale tylko dlatego, że dostałam postać i jedyne, co musiałam robić, to bonować itemki. Gdybym miała expić od nowa, to podziękowałabym na starcie. Na każdej mapie boty latają sobie po spotach przez ściany - szkoda nerwów. Jedynym sensownym sposobem na exp, jest zostawianie postaci "na szafie" (Komnata Pająka). Ale do tego trzeba mieć stabilny internet, by nie wywalało. Jeżeli masz tam dobrą ekipkę znajomych, to da się pograć. W innym przypadku, nie ma sensu nawet zaczynać.

c:

Opublikowano

Administracja nie jest zainteresowana serwerem, jak i graczami. Obecnym zarobkiem jaki tam istnieje to godzinne mixowanie perfectów, więc jeżeli zaczynasz od zera to ciężko Ci będzie wystartować. Aktualnie grają tam osoby o IQ porównywanym ze spłuczką od kibla, oczywiście znajdą się też normalni. Jako tako nie polecam, jest wiele ciekawych serwerów, na których można zagrać i mieć przyjemność z gry, a nie wieczne użeranie się z cheat'erami bądź stadem gimbusów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...