Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale mam pytanko nie wiem czy zrobić serwer no tak powiedzmy z 100 slotowy no może z mniej  i serwer kalambury chciałbym zrobić i nie wiem czy warto taki serwer i czy bym sie na takim troszke wybił i nie wiem czy sie opłaca czy nie czy robić serwa albo i nie robić

"Życie jest prawdziwe, gdy ma się cele".
wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.
89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]
2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygnatury.

Opublikowano

Nie opłaca się robić serwera tylko pod jedną mini grę.

i co przynajmnie  bedzie frajda dla mnie :) i dla innych grajac w tako gre

89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]

Opublikowano

Nie sądzę czy ci się to uda.

Serwery minigames są już na świecie...

Nie opłaca ci się, chyba, że masz DOKŁADNY pomysł, który jest DOKŁADNIE przemyślany i posiadasz duży budżet.

aw

Opublikowano

Nie sądzę czy ci się to uda.

Serwery minigames są już na świecie...

Nie opłaca ci się, chyba, że masz DOKŁADNY pomysł, który jest DOKŁADNIE przemyślany i posiadasz duży budżet.

tak mam pomysł i jest przemyślany

Opublikowano

Może przedstaw pomysł w temacie, byłoby o wiele prościej...

Swoją drogą musisz mieć ekipę, gotowe mapy, itd. - To jest dokładnie przemyślany projekt.

aw

Opublikowano

ale mam pytanko nie wiem czy zrobić serwer no tak powiedzmy z 100 slotowy no może z mniej  i serwer kalambury chciałbym zrobić i nie wiem czy warto taki serwer i czy bym sie na takim troszke wybił i nie wiem czy sie opłaca czy nie czy robić serwa albo i nie robić

aleś "i" nawalił i jeszcze tyle i że aż i bo przecież nie można pomyśleć i napisać jak uczą.

A konkretnie to albo chcesz robić serwer 100 złotowy albo mniejszy, jeżeli chcesz się wybić, masz chęci to najpierw sprawdź lub zrób jakąś ankiete rozpoznaniową czego ludzie potrzebują/na jakim serwerze chcieliby grać a potem działaj. Jeżeli nie spróbujesz to się nie dowiesz.

Pozatym serwer to nie zabawa i jeżeli chcesz mieć serwer żeby "poGMować" to możesz sobie darować.

Opublikowano

Teraz juz nie wgl nie oplaca robic serverow popatrz na tych co maja po 5k slotow ile oni tam maja ludzi teraz juz coraz mniej ludzi wchodzi na male servery

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...