Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jaki serwer?

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki tryb?

• Easy Hardcore + Gildie
      4
    • Easy Survival + Gildie
      3
    • Klasyczny Survival (drop z rud)
      1
    • Inne (Wasze propozycje)
      7
    • Hardcore
      0
    • Survival (drop ze stone)
      0
    • Fb
      8
    • RPG
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli serce odpada.

Ja osobiście jestem za "Bractwami" jakoś uwielbiam to słowo odkąd gram w Assasin's Creed xD

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Ale sekty to były by frakcje pracujące nielegalnie, buntownicy. Atakowali by miasta i je podbijali, jednocześnie nakazując swoją wiarę... ale w mieście byli by kolejni buntownicy itd. Bractwa by walczyły w imieniu sprawiedliwości, a sekty to byłyby(więcej by ich było)grupy z wyrzutków. 

aw

Opublikowano

Jakiś innowacyjny pomysł, czegoś czego nie ma na polskich "internectach", może coś klasycznego? Moim zdaniem, najlepszym wyborem był by bardo dopracowany RPG, ale musiał by być on bardzo epicko zrobiony! :)

Pomogłem LIKE! :D

Pozdrawiam Sloooowlyyy <3

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Czyli robisz taki serwer jakby dwa w jednym. Stary oldschoolowy survival drop z rud (Zrob anty xray) i bractwa/sekty tak? I jeżeli chodzi o te wojny to jak to ma się do samej rozgrywki? To ma byś coś w stylu jak po prostu wojny gildi, czy to będzie jakaś nowość? Sekty walczą zazwyczaj dla złej strony, a bractwa dla dobrej i to ma się jakoś uregulować. Powiem Ci że to jest bardzo ciekawe. Czyli to są jakby dwa oddzielne światy, jeden zły i drugi dobry. Przynajmniej jest między czym wybierać ;) Podoba mi się ten nowy pomysł i jestem jak najbardziej za!

Kappa.

Opublikowano

@up Kocham te gre i zawsze mazylem o wprowadzeniu czegos takiego do mc ale jak na razie nie mam czasu :( Czekam na dalsze propozycje!!!

76561198209779975.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwerów Freebuild i Survival jest mnóstwo i prawdopodobnie nie zdołasz się wybić.
Brakuje za to serwerów Freebuild/Roleplay. Ekonomia + Biznesy + Płatne Działki + Mapa Surowcowa (bez żadnych policji, gangów i BEZ PVP).

Opublikowano

Plugin jobs (drwal, kopacz, górnik, farmer, rybak itd.), ewentualnie McMMO.
Działki płatne (by nie było czegoś takiego jak na freebuild, że jesteś sam, a wokół nie ma żadnych sąsiadów)
Biznesy: np. zajmowanie się enchantowanymi książkami, sprzedaż szkła itd.

Opublikowano

Mam taki pomysł na powrót do dawnego freebuilda takiego Jak w Mc 1.4.7 tylko ja chce to zrobić na 1.8 automatyczne działki ale nie plotme jakiesb prace, Jobs, itp bez zbędnych Gowien¡ jak to teraz jest czekam na jakieś propozycje Pozdro ;-)

76561198209779975.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...