Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [WWW] Statystyki pod FunnyGuilds.

gredier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa wersja!

Poprawiono:

*wygląd,

*Kod napisany ponownie od nowa

*Poprawiona funkcja "szukaj"

skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/3e341d3b7dc55f78a4ffdfe3c08968a361acbdbcf88673460d6eb3badbc4a032/analysis/1416417144/
Download:
http://www.speedyshare.com/GF2yM/NEW-www-by-gredier.rar
Co w następnym update? Pobieranie skinow kont premium
W następnej wersji postaraj się także dodać wsparcie dla RevoGuild :)
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Lord Tytan

chciałbyś by ktoś kradł twoją prace? Jakoś trzeba mieć na niektóre dzieci sposób :D CSS to nie moja bajka :) Ja tylko jestem koderem.

@FallingCookie

jak kto woli co kto lubi. On daje płatne a ja darmowe także nie wiem po co narzekać :D

Nie mam hostingu by zrobić live demo. 

ej pomożesz mi dlaczego nie moge sie połączyć z mysql ?

http://www.kiran.webd.pl

Opublikowano

ej pomożesz mi dlaczego nie moge sie połączyć z mysql ?

http://www.kiran.webd.pl

Link prowadzi do skryptu kukubaczka nie mojego. P.s uzupelnij poprawnie dane do bazy MySQL

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Link prowadzi do skryptu kukubaczka nie mojego. P.s uzupelnij poprawnie dane do bazy MySQL

Mam jeszcze jedna sprawe to jest ip servera mc czy mysql ?

<?php
//SKRYPT BY GREDIER KONFIGURACJA POŁĄCZENIA Z SERWEREM

$ip_serwera = 'twoje_ip.pl';
$port_serwera = 25565;

//DANE DO POŁĄCZENIA SIĘ SKRYPTU Z MySQL

$cfg['db_server'] = 'localhost';
$cfg['db_user'] = 'nazwa_uzytkownika';
$cfg['db_pass'] = 'haslo_uzytkownika';
$cfg['db_name'] = 'nazwa bazy danych ta sama co w configu funny guilds'; 

$conn = @mysql_connect ($cfg['db_server'], $cfg['db_user'], $cfg['db_pass']);
$select = @mysql_select_db ($cfg['db_name'], $conn);

//LINKI DO ITEMSHOPU I TWOJEGO FORUM

$forum = '/forum';
$itemshop = 'index.php';

//NAZWA TWOJEJ STRONY

$nazwa_strony = 'Skrypt by gredier pod funnyguilds';

?>

>$ip_serwera = 'twoje_ip.pl'; <

Opublikowano

Kod brzydki, wygląd również... nie lepiej zrobić wszystko w jednym, a te skrypty do łączenia w osobnym folderze?

Wszystko można walnąć do jednego index.php, na podstawie $_GET robić ?searchplayer=<nick>, albo ?searchguild=<gildia>.

Ale to tylko propozycje. ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Kod brzydki, wygląd również... nie lepiej zrobić wszystko w jednym, a te skrypty do łączenia w osobnym folderze?

Wszystko można walnąć do jednego index.php, na podstawie $_GET robić ?searchplayer=<nick>, albo ?searchguild=<gildia>.

Powtarzam JEST TO DARMOWY SKRYPT. Kod i tak ladniej wygląda po ponownym napisaniu.

@radasekpro2

Tak podajesz tam IP serwera. Czytaj co pisze :-)

Opublikowano

@HardStyl3r_PL

Wgrywasz po prostu pliki , konfigurujesz plugin i łączysz mój skrypt z bazą danych. Instalacja nawet opisana w pliku txt w paczce

Opublikowano

Może i racja, ale on wystawia to tylko z powodu życzliwości ,bo wcale nie mógł tego udostępniać tym co się przyda to się przyda... Więc nie rozumiem zbędnego ujemnego komentowania.

Opublikowano

Nie rób ze mnie idioty... chcę podpiąć to na swoją (ładniejszą) stronę.

http://querdcraft.pl

Napisz sobie funkcje . Nie pozwalam kopiować moich. Zginęła by stopka autora.

Opublikowano

Bardzo Fajny dodatek. Mi sie podoba :D

Masz ode mnie +

W końcu coś nowego i oryginalnego :)

Jak coś czekam na więcej dodatków (jeśli będą)

A będą :)

Jeśli zobaczysz demo zauważysz wyświetlanie się skinow w statystykach. Będzie także generowanie sygnaturek :) ogólnie chcę dużo rzeczy dodać a także zrobić wspieranie kilku plugonow .

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć jakie pluginy powinien obsługiwać tenże panel, jakieś propozycje (po za FunnyGuilllds oczywiście)?

Authme, revoguild

Opublikowano

Czy możesz sobie stworzyć własny temat a nie reklamować tutaj?

Nie reklamuję się. Przecież oba projekty są w 100% darmowe ;) Po co mam tworzyć osobny temat skoro ten temat dotyczy tego o czym piszę. "Powinieneś być zadowolony, że robię coś za darmo, a nie wybrzydzać." - nie o tym wcześniej pisałeś?

Opublikowano

Nie reklamuję się. Przecież oba projekty są w 100% darmowe ;) Po co mam tworzyć osobny temat skoro ten temat dotyczy tego o czym piszę. "Powinieneś być zadowolony, że robię coś za darmo, a nie wybrzydzać." - nie o tym wcześniej pisałeś?

Jestem nie zadowolony gdyż wpychasz swoje skrypty w mój temat który dotyczy MOJEGO skryptu a nie twojego! Gdzie moderatorzy i warny ja się pytam...

Opublikowano

Jestem nie zadowolony gdyż wpychasz swoje skrypty w mój temat który dotyczy MOJEGO skryptu a nie twojego! Gdzie moderatorzy i warny ja się pytam...

Ok, zedytowałem ten post skoro Ci to tak bardzo przeszkadza (zedytuj swój z cytatem). Aczkolwiek uważam, że po męsku z Twojej strony powinno paść "niech forumowicze zadecydują, który kod lepszy", ale mówi się trudno ;P Stworze osobny temat, może będzie miał te kilka wyświetleń ;) 

Opublikowano

Ok, zedytowałem ten post skoro Ci to tak bardzo przeszkadza (zedytuj swój z cytatem). Aczkolwiek uważam, że po męsku z Twojej strony powinno paść "niech forumowicze zadecydują, który kod lepszy", ale mówi się trudno ;P Stworze osobny temat, może będzie miał te kilka wyświetleń ;)

Nie ma sensu się kłócić . Po prostu inny skrypt = inny temat. Raczej nikt by nie chciał by w jego temacie ktoś tworzył w poście sobie swój temat.

Opublikowano

Znakomicie. Właśnie testuje na swojej stronce i wszystko działa znakomicie, z niecierpliwością czekam na kolejne aktualizacje. :)

W sobotę mam zamiar kolejną wypuścić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...