Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić konto na koreańskim serwerze lola ?

konradgoluba01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem, to aby założyć konto trzeba podać bodajże ichniejszy pesel ;) Więc raczej gracze spoza Korei bez kupna konta nie mają czego tam szukać.

Mi sie udalo zalozyc tam konto, jest albo byla jakas strona z ich peselami.

Opublikowano

Tak zawane KSSN... Na mpc jest zakaz podawania tego pesela... Dodam tylko ze musisz miec bodajze imie i nazwisko ktore jest przypisane do tego numeru :) 

Pozdrawiam Madziaa ;*

Opublikowano

Musisz mieć specjalny numer kssn tak jak pesel u nas jedyną możliwość to mieszkać w koreii

Nie klam :( Ja zrobilem konto, jest strona z peselami roznych gosci, tylko ciezko sie polapac ktore to imie a ktore nazwisko...

Opublikowano

Chciałam Was wyśmiać, po kiego grzyba Wam konta na Korei. Ale po dłuższym namyśle... Żadnych polaczków (bo który wyzywający gimb na to wpadnie), poziom w brązie, jak "eunowska" platyna... Koreo, nadchodzę! :D

c:

Opublikowano

Chciałam Was wyśmiać, po kiego grzyba Wam konta na Korei. Ale po dłuższym namyśle... Żadnych polaczków (bo który wyzywający gimb na to wpadnie), poziom w brązie, jak "eunowska" platyna... Koreo, nadchodzę! :D

To ich sprawa dlaczego chcą tam grać. Na serwerach koreańskich jest wyższy poziom oraz dla nas dodatkowo wyższy ping, ale to tak na marginesie. ;)

Jeżeli ktoś chcę założyć konto na serwerze koreańskim, to musi mieć ich numer KSSN i inne dane osobowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...