Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod na metin2 pl

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w grze nie było mnie chyba od około 2 lat. Jednak postanowiłem znowu tracić czas na tej grze, lecz nie mam zamiaru się tak męczyć od samego początku, i oto moje pytania.

1.Jak wygląda sprawa z FB ? bardzo często bany lecą? działa tak samo sprawnie jak kiedyś ?

2.Nie wiem jak jest teraz, ale czy jak będę używał fb, i exp bota nie na głównym koncie, to nie ma szans dostać na nim bana ?

3.Kupując yang na allegro jest duża szansa że zbanują głównego chara ? oczywiście yangi przyjąłbym na jakieś konto 1 lvl. 

4.Często loga na kamer? i czy jest możliwość auto logowania bo relogu ?

Opublikowano

1. Działa sprawnie, ale dużo banów leci.

Polecam tego:

http://metin2mod.tk/downloads.html (pierwszy od góry)

2. i 3. Zależy czy postacie masz na tym samym mailu i od innych czynników.

4. Jak wszystko ustawisz dobrze to rzadko, chociaż różne rzeczy się zdarzają.

Auto login jeśli nie został przy ostatniej aktualizacji naprawiony to nie działa.

Opublikowano

a to pobrać osobnego fb czy używać tego z kamer moda ?. Jeśli osobnego, to otwierać go przez normalnego metina czy kamera ?

Opublikowano

a to pobrać osobnego fb czy używać tego z kamer moda ?. Jeśli osobnego, to otwierać go przez normalnego metina czy kamera ?

Ja bym polecał osobnego i otwierać przez normalnego metina.

Musisz więc mieć dwie kopie metina - jedną z modem, drugą z FB.

Opublikowano

Ja bym ci nie radził z kamerem grać, baaardzo często są bany ja ledwo wbiłem 25 lvl i bana dostałem już. Na PL'u są coraz bardziej czujni więc uważaj

To nie miejsce na reklamę.

Opublikowano

Tak mówią...

Jeśli chodzi o fb to najlepiej przez pythona doklejanego do clienta od kamera. Idziesz w trudno dostępne miejsce i łowisz.

Obejścia są dostępne na forum. Jeśli chodzi o EB to nie wiem jak to wygląda. Z tego co wiem to bany idą raz na jakiś czas. (jak im się chcę).

Jeśli kupujesz yang na allegro masz małą szansę na bana. Zawsze jest wytłumaczenie, że sprzedawałeś coś ponad limit. (o ile taki item masz). Jeśli nie, to wątpię aby sprawdzali po logach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...