Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzwięk na jednych głośnikach z gry, a na drugich muzyki

VZay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam wbudowaną (niestety) karte dzwiękową. Mam podłączoną do niej głośniki jedne 2.1 a drugie zwykle 2. Chcialbym zrobić aby w głośnikach 2.1 byłą muzyka, a w drugich podpietychbyly tylko dzwieki z gry jak to zrobic?

Opublikowano

Nie da sie tak zrobic, albo ci idzie dzwiek na jedne glosniki albo na drugie.Nie ma zadnej podzielnosci dzwieku.

Ja tak mysle byc moze w ustawieniach mozna cos pogrzebac.

Opublikowano

da się

dokup dowolną drugą kartę dźwiękową jak nie potrafisz rozdzielić dźwięku w systemowych sterownikach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

da się

dokup dowolną drugą kartę dźwiękową jak nie potrafisz rozdzielić dźwięku w systemowych sterownikach

No to jak ty umiesz rozdzielić dzwięk w systemowych głośnikach to mógłbyś powiedzieć jak to zrobić a nie odrazu kup se drugą karte. Chociaż powiedz jak zmieniać programy miedzy sluchawkami a głośnikami bo to mam odzielnie

Opublikowano

ja nie mam zamiaru kombinować u ciebie w systemie i tracić na to czas szukając ci sterowniki, zrobi to w każdym systemie dzieląc źródła dźwięku albo programowo np program Virtual Audio Cable 

zmień sterowniki na tweakowane a potem masz panel karty dźwiękowej i mikser systemowy od tego to sobie kombinuj  jak cie nie stać na dodatkową kartę dźwiękowa za kilka złotych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...