Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do gier

szmo06

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż od dawna planuje kupić komputer a dokładnie kilka części czyli: karta graficzna procesor (będę podkręcał ale chłodzenie kupię później) płyta główna zasilacz obudowa i RAMy komputer ma być przeznaczony głównie do gier Budżet to 3700 zł +/- 60 zł   Najlepiej by karta była to GTX 970                                                  I druga prośba o złożenie komputera (jednostka centralna bez systemu  ) do około 2600 zł który będzie również do gier   Z góry dziękuję za pomoc    

Opublikowano

Dziękuję bardzo mi pomogliście ale jeszcze jedno pytanie jakie chłodzenie na procesor by się zmieściło do tej budy? 

Opublikowano

Dziękuję bardzo mi pomogliście ale jeszcze jedno pytanie jakie chłodzenie na procesor by się zmieściło do tej budy? 

Takie na przykład: http://www.morele.net/chlodzenie-cpu-thermalright-hr-02-macho-black-white-fm1-am2-am3-am3-lga775-lga1150-lga1155-lga1156-lga1366-lga2011-tr131-517030/

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...