Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę Współwłaścicielem] Dejvid

Dejvid dawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie możesz być admin server query,  serwer non hamachi tylko licencji nie mam. 100% darmowe, ale jedyny problem to nie oferuję, że serwer będzie czynny 24/7.

IP: 77.92.42.248 Liczę tylko na zrobienie ciekawych rang kanałowych jak i serwerowych. Mówię, że nie oferuję, że serwer zawsze będzie online, dlatego 100% free.

Status: Aktualne

No niestety ja poszukuję TS który będzie stał 24/7,Będzie miał dobre zabezpieczenia bo nie chce żeby TS padł po jednym DDosi-e które puścił jakiś typ...Niestety nie skorzystam ale dzięki że napisałeś :)

Opublikowano

Mój TS nie padłby po 1 DDoSie, poza tym ludzie puszczają zazwyczaj ataki DoS, ale niestety widać że nie jesteś ogarem. Bo DoS od DDoS różni się tym, że atak DDoS wykonuje się z kilku kompów a atak DoS z jednego. Poza tym posiadam zabezpieczenie na DoS/DDoS. Jestem w sieci dosyć znanym użytkownikiem (w sensie że mam dużo kont) i jakoś od kilku lat nikt nawet 1-bajtowego pakietu do mnie nie przysłał.

Mhm ludzie mają TS na Hostem,Net-Speak itd i nie kiedy im TS padają a nie wierzę że ty masz ts na NO HAMACHI i tobie by nie padł ;) prosiłbym o nie spamowanie zbędnymi rzeczami i fakt faktem nie jestem ogarem w sprawach atakowania ale to chyba lepiej bo nie zachowuję się jak dziecko któremu została zabrana zabawka i od razu płaczę.

Opublikowano

Dejvid, nie oszukuj samego siebie.

Piszesz durnoty, że się zmienisz i w ogóle? A kto mi to obiecywał wielkimi tłumaczeniami a po czasie z użytkownikiem ''Madara'' pousuwał połowe kanałów? :P od tego jest kopia zapasowa, pamiętaj! :) 

Nie polecam Ciebie ze względu na liczne oszustwa. Pokopiowałeś rangi, ikonki, opisy kanałów i kanały z mojego serwera na swój 80 slotowy. Ja nie dałbym takiej osobie drugiej szansy bo to jest gorsze od gimbusiarskiego zachowania :) 

Przestrzegam Was tylko, wszystko, pozdrawiam, Zwierz.

Opublikowano

Mój TS nie padłby po 1 DDoSie, poza tym ludzie puszczają zazwyczaj ataki DoS, ale niestety widać że nie jesteś ogarem. Bo DoS od DDoS różni się tym, że atak DDoS wykonuje się z kilku kompów a atak DoS z jednego. Poza tym posiadam zabezpieczenie na DoS/DDoS. Jestem w sieci dosyć znanym użytkownikiem (w sensie że mam dużo kont) i jakoś od kilku lat nikt nawet 1-bajtowego pakietu do mnie nie przysłał.

skąd sie tacy kretyni biorą może mi ktoś powiedzieć ?

Wykonam strony internetowe dla serwerów TeamSpeak3 i Firm.

Więcej informacji pw/gg 52020431

Opublikowano

Piszesz durnoty, że się zmienisz i w ogóle? A kto mi to obiecywał wielkimi tłumaczeniami a po czasie z użytkownikiem ''Madara'' pousuwał połowe kanałów? :P od tego jest kopia zapasowa, pamiętaj! :)

Nie polecam Ciebie ze względu na liczne oszustwa. Pokopiowałeś rangi, ikonki, opisy kanałów i kanały z mojego serwera na swój 80 slotowy. Ja nie dałbym takiej osobie drugiej szansy bo to jest gorsze od gimbusiarskiego zachowania :)

Ojj tylko że kanały i rangi na twoim Ts robiłem JA ;) więc miałem prawo je zabrać na swojego TS...A co do oszustwa to po części ja zostałem oszukany gdyż byłem NIBY współwłaścicielem u cb a tak na prawdę nie miałem nic do gadania to samo potwierdzi serwer metina który odszedł z twojego TS przez twoją głupotę :).

Opublikowano

Rangi robiłeś? Kanały robiłeś? Kolego, Ty nie wiesz w ogóle co to są permisje a co dopiero grzebanie w nich  xD co najwyżej wgrywałeś ikonki  xD  jeżeli mówisz o robieniu kanałów to uwierz mi, że żadnemu 16 latkowi nie dałbym do zrobienia kanałów. Kanały robiłem ja i całą szate graficzną serwera, ty ewentualnie nadawałeś nazwy kanałom jeżeli można to tak nazwać :)

Serwer metina odszedł ze względu na Twoje gimbusiarskie zachowania typu wchodzenie na kanały GM'ów i pytanie dziewczyn czy dadzą wam dupy no prosze Cię :)

Nie rób z siebie większego głupka niż jesteś :)

Opublikowano

skąd sie tacy kretyni biorą może mi ktoś powiedzieć ?

@1361622928-U485574.pngvonSpirit oczywiście

Jestem w sieci dosyć znanym użytkownikiem

Wnioskuję, że z sieci :D

Ps.

@eStarter

poza tym ludzie puszczają zazwyczaj ataki DoS, ale niestety widać że nie jesteś ogarem. Bo DoS od DDoS różni się tym, że atak DDoS wykonuje się z kilku kompów a atak DoS z jednego.

Pewnie z Puttinem się bawisz loicem z dwóch komputerów? :)

@Topic!

Zgadzam się w stu procentach z użytkownikiem @SerwerowniaTS

. Dejvid nie jest użytkownikiem godnym zaufania :) Nie polecam ze względu na przeszłość, wątpię że się zmieni :) Kłamstwo na kłamstwie ;p

Opublikowano

Również nie polecam niby taki technik a gówno się zna ^^

Opublikowano

Rangi robiłeś? Kanały robiłeś? Kolego, Ty nie wiesz w ogóle co to są permisje a co dopiero grzebanie w nich  xD co najwyżej wgrywałeś ikonki  xD  jeżeli mówisz o robieniu kanałów to uwierz mi, że żadnemu 16 latkowi nie dałbym do zrobienia kanałów. Kanały robiłem ja i całą szate graficzną serwera, ty ewentualnie nadawałeś nazwy kanałom jeżeli można to tak nazwać :)

Serwer metina odszedł ze względu na Twoje gimbusiarskie zachowania typu wchodzenie na kanały GM'ów i pytanie dziewczyn czy dadzą wam dupy no prosze Cię :)

Nie rób z siebie większego głupka niż jesteś :)

No i tutaj kłamcą jesteś ty mam screeny i filmik jak robiłem razem z Madara i DanVorim Kanały oraz Rangi :) przypomnij sobię że najpierw ja zajmowałem się TS ty tylko na nim siedziałeś dopiero potem zacząłeś się nim zajmować :) I zmieniłem się dużo osób może to potwierdzić ;) 

@1361622928-U485574.pngvonSpirit oczywiście

Wnioskuję, że z sieci :D

Ps.

@eStarter

Pewnie z Puttinem się bawisz loicem z dwóch komputerów? :)

@Topic!

Zgadzam się w stu procentach z użytkownikiem @SerwerowniaTS

. Dejvid nie jest użytkownikiem godnym zaufania :) Nie polecam ze względu na przeszłość, wątpię że się zmieni :) Kłamstwo na kłamstwie ;p

Jakie kłamstwo ? Podesłałeś mi plik z moimi kanałami oraz rangami i tyle ,, Zasponsorowałeś mi Ts który stał na Cracku i padał co chwile przez tą licencje więc proszę cię nie gadaj tutaj o zaufaniu bo gdy przestałem wchodzić na TS bo bałem się o BL wtedy miałeś pretensje...Pozdrawiam.

Opublikowano

,, Zasponsorowałeś mi Ts który stał na Cracku i padał co chwile przez tą licencje więc proszę cię nie gadaj tutaj o zaufaniu bo gdy przestałem wchodzić na TS bo bałem się o BL wtedy miałeś pretensje...Pozdrawiam.

To skoro wiedziałeś, że ci sponsorował serwer na cracku dlaczego nadal pracowałeś ?

No niestety ja poszukuję TS który będzie stał 24/7,Będzie miał dobre zabezpieczenia bo nie chce żeby TS padł po jednym DDosi-e które puścił jakiś typ...

Tutaj muszę cie rozczarować, żadna firma nie jest w 100% skutecznie zabezpieczona przed atakami typu DDoS. "Będzie miał dobre zabezpieczenia" co tutaj masz na myśli ? :rolleyes:

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

To skoro wiedziałeś, że ci sponsorował serwer na cracku dlaczego nadal pracowałeś ?

Tutaj muszę cie rozczarować, żadna firma nie jest w 100% skutecznie zabezpieczona przed atakami typu DDoS. "Będzie miał dobre zabezpieczenia" co tutaj masz na m

Chodzi mi o to żeby miała jakiekolwiek zabezpieczenia on posiadając No Hamachi tak na prawdę nie ma żadnych zabezpieczeń nawet minimalnych ;d A co do tego wyżej gdy dowiedziałem się że TS stoi na Cracku od razu zrezygnowałem i nie wchodziłem na tego TS dlatego on ma o mnie takie zdanie....

Opublikowano

No i tutaj kłamcą jesteś ty mam screeny i filmik jak robiłem razem z Madara i DanVorim Kanały oraz Rangi :) przypomnij sobię że najpierw ja zajmowałem się TS ty tylko na nim siedziałeś dopiero potem zacząłeś się nim zajmować :) I zmieniłem się dużo osób może to potwierdzić ;)

Jakie kłamstwo ? Podesłałeś mi plik z moimi kanałami oraz rangami i tyle ,, Zasponsorowałeś mi Ts który stał na Cracku i padał co chwile przez tą licencje więc proszę cię nie gadaj tutaj o zaufaniu bo gdy przestałem wchodzić na TS bo bałem się o BL wtedy miałeś pretensje...Pozdrawiam.

TS na cracku? Mój, "CheCheChe?" Może napisz prawdę... nie było wgranej żadnej licencji, czekałem aż dasz swoją aby Ci wgrać. Nie wchodziłeś na ts, więc sponsoring wygasł proste... nie będzie maszyna marnowała się dla takiej osoby, tak samo te wasze perfect wykonane ikony z twoimi dwoma technikami śmiech na sali.

Mój ts na cracku

http://screenshooter.net/100627849/imhfdro
:( Chcesz IP na pw? Może ticketa złożysz szanownemu TeamSpeak'owi? ^^.
Opublikowano

Dejvid nie ośmieszaj się i postaraj się lepiej zmienić swoją tożsamość. Wybacz, ja zawsze jestem zaangażowany w to co robię. Każdy z adminów których miałem na serwerze potwierdzi Ci to. Twoje siedzenie na ROOT Office na wyciszonych słuchawkach i mikrofonie oznacza, że coś robisz dla serwera?  xD  xD  xD  xD  xD gimbusiarskie zachowanie, nic więcej :)

Opublikowano

TS na cracku? Mój, "CheCheChe?" Może napisz prawdę... nie było wgranej żadnej licencji, czekałem aż dasz swoją aby Ci wgrać. Nie wchodziłeś na ts, więc sponsoring wygasł proste... nie będzie maszyna marnowała się dla takiej osoby, tak samo te wasze perfect wykonane ikony z twoimi dwoma technikami śmiech na sali.

Mój ts na cracku

http://screenshooter.net/100627849/imhfdro
:( Chcesz IP na pw? Może ticketa złożysz szanownemu TeamSpeak'owi? ^^.

Skoro jak ma swoją licencję to po co mu maszynka od kogoś innego ? :D Przecież tak chwali hosteam. Trochę to śmierdzi mieć 100$ na licencję a na serwerek 20zł nie mieć no wybuchłem śmiechem w tym momencie. Ten temat nie ma sensu.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Skoro jak ma swoją licencję to po co mu maszynka od kogoś innego ? :D Przecież tak chwali hosteam. Trochę to śmierdzi mieć 100$ na licencję a na serwerek 20zł nie mieć no wybuchłem śmiechem w tym momencie. Ten temat nie ma sensu.

Nie miał ani licencji, podobno "czekał" na nią ;d. Także wiesz ;) Hosteam on? :D

Opublikowano

Ziomek wydaje się w miarę ogarnięty ( kilka rzeczy poprawiałem mu osobiście na Ts'e).

Da się z nim normalnie porozmawiać na różne tematy itp.

Zdanie kończące..

Polecam :)

80905622020518233637.png

Opublikowano

NIe polecam typa iż sam pisał że ma swojego ts'a jutro startuje zobaczymy licke pewnie crack ma 

Uwaga teraz cię zaskoczę mam lickę legalną ! dziwne nie ? zazdrość ? możemy mam pokazać moją rozmowe z tobą? osoba która chce wyjebać własnego kumpla to nie człowiek ;) i nie pisz że mnie nie polecasz itd skoro nawet raz ze mną nie rozmawiałeś.

Opublikowano

Uwaga teraz cię zaskoczę mam lickę legalną ! dziwne nie ? zazdrość ? możemy mam pokazać moją rozmowe z tobą? osoba która chce wyjebać własnego kumpla to nie człowiek ;) i nie pisz że mnie nie polecasz itd skoro nawet raz ze mną nie rozmawiałeś.

Ciekawe skąd człowiek który nie ma 10 zł na vps ma 1000zł na licke ...

Opublikowano

Ciekawe skąd człowiek który nie ma 10 zł na vps ma 1000zł na licke ...

Zdziwię cię aktualnie mieszkam w Holandii i będę tam na stałe mam tam takżę rodzinę więc od razu jak dostałem pieniądze na PP to kupiłem sobię TS oraz licencję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...