Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komputer kupno

Liszowski321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moich kochanych mpcforumowiczów! Dzisiaj chciałbym was zapytać odnośnie tego komputera..

http://allegro.pl/fx-8-rdzeni-32ghz-8gb-1000gb-r9-270x-2gb-256-bit-i4786960258.html

Czy warto go kupywać, czy będzie mi śmigał w grach najnowszych (GTA 5) itd itd.. ile bym miał fps dajmy na to że naprzykład w minkraftach.. umiałby mi ktoś to przeliczyć? warto? jak za taką cene?

Ogólnie skupiałem się bardziej nad komputerami do nagrywania gier... (wiem wiem skuadak lepszy) ale mi sie nie chce składać.! dzięki za wszelkie odpowiedzi!

Opublikowano

Nie warto go kupować bo to gotowiec, czyli syf i brud. Podaj budżet i złoży się coś lepszego.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

" FX 8-RDZENI 32GHz_8GB_1000GB_R9 270X 2GB 256 BiT!" Nie wiem czemu zawsze chce mi sie smiac jak widze zsumowane taktowanie procka :v

Wiec tak ten komp to syf, w wiecej pograsz na telefonie za 50zl.

AMD do gier - powodzenia.

Zasilacz - "no-name" czyli tykajaca bomba

Wsadzone zapewne do jakiejs puszki bez wentylatorow i procek bedzie dochodzic do 120 stopni - smialo kupuj! -,-

Opublikowano

A kto mówi że musisz sam składać? Większość sklepów oferuję złożenie komputera z wybranych części. Czyli do domu przychodzi ci gotowa do podłączenia skrzynka.

Gotowiec z allegro za 2300zł w poście wyżej 2000zł

to jaki w końcu?

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Dinek Sam nie wiem, oczywiście ten nowy kompturer miałem dostać na mikołajki ale w zamian sprzedać mojego laptopa Lenovo y580 Nowiutki na allegro kosztuje 2tysię ale to z nowym procesorem I7 a ja aktualnie mam i5 :( więc nie wiem za ile go sprzedam, jak by mógł ktoś go wycenić 

Lenovo Y580

Intel inside i5

nivida geforce gtx 660m windows 7 

Nie uszkodzony, nie dotykam go od miesiaca tylko przycisk włącz bo wszystko mam zakupione,monitor,klawiatura myszka itd. Nie upadł mi ani razu

GB na dysku to 82

Systemowy 29 na którym aktualnie znajduje się backup komputera.

Opublikowano

by mógł ktoś go wycenić 

Lenovo Y580

Intel inside i5

nivida geforce gtx 660m windows 7 

Nie uszkodzony, nie dotykam go od miesiaca tylko przycisk włącz bo wszystko mam zakupione,monitor,klawiatura myszka itd. Nie upadł mi ani razu

GB na dysku to 82

Systemowy 29 na którym aktualnie znajduje się backup komputera.

To tutaj przydał by się @Gajwer

nowym procesorem I7

i7 nie jest do gier.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Nie znam sie tak bardzo na wycenie laptopów :P ale wydaje mi się ze sam laptop z 1800 może 2200 będzie wart zależy czy masz gwarancje ile czy te klawiatury itp dasz w gratisie czy cos :) najlepiej sprawdz na OLX ceny konkurencyjne

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...