Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easybot szukam poradnika (i bota na teleportacje)

Kurogami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc poszukuje polskiego poradnika co do Easybot'a albo kogoś kto po prostu się na nim zna a konkretnie.. z jakiegoś powodu bot mi nie ładuje tego czegoś odnośnie heala, po prostu mi ta funkcja w ogóle nie działa, nie moge tam dać przekąsek ani nic, tak więc chce się dowiedzieć jak to ustawić żeby to działało? i najlepiej tak, że jak jestem na holy to żeby mi używał leczenia i/lub leczenia grupowego jak tylko mu hp spadnie poniżej np 50% tak poza tym żeby nie zakładać nowego tematu, to poszukuje też hacka który pozwoli mi na teleportacje do danego punktu na mapie (wpisuje współrzędne i mnie teleportuje np spod malcolma do mimi albo takie coś) za pomoc z góry dziękuje :3

Opublikowano

Taką teleportację o której mówisz da się zrobić tylko za pomocą packet logera, jeśli chodzi o używanie skilli od danego %hp to nie ma nigdzie takiej opcji. Mi jak nie pokazuje itemków na liście to przesuwam coś w eq i odświeżam i już działa.

Opublikowano

ok, to, że podałeś nazwe to naprawde dla mnie coś a nawet dużo więc już dziękuje Ci bardzo ale jakbyś jeszcze był w stanie podać mi link do packet logera który ma jakieś tam podstawowe info jak go używać (może być nawet po angielsku) to byłbym bardzo wdzięczny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...