Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plaszcz Uciekiniera Na Pl-U // Staty U Sury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!!

Mam pytanie jak mam range negatywna na Pl-u i założe płaszcz uciekiniera to jeżeli kto z innego kraju mnie dednie to może wypaść mi eq???? ( mam 62 lvl a gdy mam założony płaszcz jest napisane ze mam 0 pkt rangi )

i Przy okazji :

Co dodawać w statach u Sury BM po Inteligencji i Witalu ??

-Siła

-Zręczność

I co u Sury BM daja te statystyki

Proszę o Pomoc !

POMOGŁEM DAJ + ALBO 5*

Opublikowano
Mam pytanie jak mam range negatywna na Pl-u i założe płaszcz uciekiniera to jeżeli kto z innego kraju mnie dednie to może wypaść mi eq???? ( mam 62 lvl a gdy mam założony płaszcz jest napisane ze mam 0 pkt rangi )

Tak, może wypaść.. Nawet jak ktoś zabiję Cie z Twojego królestwa, lecz osoba ta musi być na "Wolnym" trybie PvP.

i Przy okazji :

Co dodawać w statach u Sury BM po Inteligencji i Witalu ??

-Siła

-Zręczność

I co u Sury BM daja te statystyki

Proszę o Pomoc !

Nie mam pojęcia ^^

Opublikowano

Z płaszczem będą ci wypadać itemki, bo gdy jeszcze grałem na starym yt2sf zabili kolege i wypadł mu itemek.

Co do statów pakuj w zręczność. Uniki i minimalnie poprawi ci dmg ze skili

Opublikowano

Gdy założysz pierścień Lucy i zabije cie ktoś na pvp, lub kolorowy wypadnie tylko ten pierścień a nie eq. Gdy zabiją cie mooby a nie będziesz miał pierścienia lucy założonego też może wypaść eq. Kup sobie rękawice króla przepowiedni lub symbol króla przepowiedni i będzie ci szybciej ranga leciała. Zręczność daje uniki a u BMa potrzebne są (słaby w expie).

Opublikowano

@UP z tym /pkmode 771 to tylko jak stoisz w mieście pomaga ;] np. na dolinie już mogą mnie bić nawet jak mam ochronny :(

Dzięki wszystkim za odp. B)

POMOGŁEM DAJ + ALBO 5*

Opublikowano

na chacie ale jak cie strzelą do gma to masz bana za używanie nie dozwolonych komęd lepiej nie ryzykować

Opublikowano

Omg ludzie on gra na plu nie na privach, komenda tam nie działa.

Tak może ci wypaść i żaden pierścien lucy ci nie pomoże, to bujdy jakich mało. . .

A co do statów to tlyko zręczność.

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Opublikowano

Na PLu ta komenda działa identycznie jak na privach. Czyli daje ochronę pvp <15 lvl, która rzecz jasna działa tylko we własnym m1 i m2.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...