Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z item_proto.xml

Wachuql

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Postanowiłem wgrać na serwer nowe zbroje (te od Baso). Rozpakowałem File Archiverem plik item_proto z folderu locale dodałem do niego wpisy i gdy chce spakować wyskakuję błąd. Załączam plik i powiedzcie co jest nie tak. 

http://speedy.sh/PMmCD/Item-proto-dump.xml

Skan: 

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=21jq1qf&s=8#.VGtcH_mG_i8

Zbroje , które chciałem dodać zaczynają się od tych niemieckich nazw.

Opublikowano

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

@raV18 dz.

Dodam, że na plikach Terenzo nie działają żadne zbroje. Wgrywałem dużo setów zbroji dokładnie dodająć wpisy itp (kilkakrotnie poprawiając) Konwertowałem item_proto z navi  i gdy daje /item id

Cały czas #id this item no exists with that vnum. Czyżby bugi?

Specjalista
Opublikowano

Po pliki Terenzo mają item_proto nowsze. A filearchiver rozpakowywuje/pakuje stare. W programie M2ToolUP od Terenzo i chyba w epack32 masz do nowego item_proto.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd,nie widzę żadnego problemu w rozpakowaniu item_proto filearchiverem.

@top Czy na pewno wszystkie wpisy robisz prawidłowo?

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

@E69 Tak.

Tak samo jest z questami wgrywam poprawnie i cały czas nie działają^^ Pliki terenzo mają ZA DUŻO bugów jak na początkujacego :/

Specjalista
Opublikowano

@E69 Tak.

Tak samo jest z questami wgrywam poprawnie i cały czas nie działają^^ Pliki terenzo mają ZA DUŻO bugów jak na początkujacego :/

Nie wiem czemu u Ciebie się tak dzieje,ja jak pracowałem na plikach Terenzo nie miałem takich problemów.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...