Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz bloody v5 a skill

krajewski12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ultra core 3, to dodatkowe oprogramowanie które na dodatek jest płatne. 

Tutaj raczej nie znajdziesz pomocy w robieniu macro, możesz szukać na forach poświęconych tematyce macro lub myszy A4Tech

I wszystko jasne...

Opublikowano

ultra core, daje jedynie wiecej opcji w myszce...

opcja headshot jest lipna poniewazaz karabin np famas strzella wolniej przez to...

nie bd mowil jak zrobic w niej macro bo to jest proste a nie chce mi sie tyle opisywac... dajesz nowe macro i ustawiasz hotkeye ktore masz na dole sterownika... i zapisujesz potem w zakladce buttons/klawisze ustawiasz macro na jakis przycisk. Cala filozofia

nie potrzebnie kupiles ta myszke bo wali w niej sensor po chwili i przy szybkim ruchy myszki na malym dpi zaczyna skakac ekran po suficie na chwile ;)

b421ea0bef5eb630m.png

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie ma crackow do myszki z wbudowanym oprogramowaniem firmy bloody.

Ja mam odblokowana myszke za ponad 120 zl + podkladka gratis.

@gepard

Nie pada wcale sensor , a moze trafiles na wadliwa serie , badz kupiles uzywke.

Ja mam dodatkowo gwarancje jeszcze ponad rok , a jak dotad myszka jest sprawna , nie walilem nia jak to niektorzy potrafia zrobic w nerwach :D

Wracajac do tematu @krajewski12 ustawienie macro jest proste , ale powiem ci , ze jest to wolne od recznego np. qs i bardziej celniejsze.

Tak wiec te macra to sie sprawdza chyba tylko w cs i innych starszych grach , a nie Skillu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...