Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RevolutionOfNos - RON Nostale.

Reviston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby działało należy pobrać ten plik :

https://www.sendspace.com/file/mplv4e

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/628ac7e356262d72be63db5bd1a8702d29e73bd8e2fb9c09b2e48c4164995ff7/analysis/ 

następnie wrzucić do folderu Nostale razem z RON.dll i włączać grę plikiem Inject.

U mnie wszystko działa, nie wyskakuje okienko z informacją o niezaktualizowanym kliencie :)

@Edit

Sorki, jednak nie działa potowanie i zmiana wersji DE na Pl ;( Coś się zepsuło bo przy starszych wersjach działało.

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko nie da się zmienić z wersji DE na PL (wyskakuje zeby wrocic do okna logowania co tez nic nie daje), nie dziala siadanie,podnoszenie ani potowanie. Jakies sugestie?

Lipa troche bo mam 21 lvl, -1000 godnosci i praktycznie puste inventory

Opublikowano

Duudek Gm'owie sprawdzają boty praktycznie tylko wtedy, gdy ktoś napisze na ircu. Ostatnio nie widziałam żadnego nawet za minilandem gdzie jest najwięcej botów ;)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"Błąd: Klient nie posiada najnowszej wersji. Prosze sciągnąć i zainstalować aktualnego klienta ze strony."

I tak mam wszystkie updaty zrobione

//Edit naprawiłem już to :P

Opublikowano

Błąd: Klient nie posiada najnowszej wersji. Prosze sciągnąć i zainstalować aktualnego klienta ze strony.

jak to naprawic?? Prosze o szybka odp

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...