Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boxbox

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś czemu dorosły chłop siedzi na streamie w jakiejś sukience i peruce?

Dawał na fejsa ostatnio jakieś wyznania dot. swojej seksualności czy co?

Bo jak homo to unfollow

684821416292080748670.jpg

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś czemu dorosły chłop siedzi na streamie w jakiejś sukience i peruce?

Bo jak homo to unfollow

684821416292080748670.jpg

ty downie głupi boxbox ma laske downie

na dodatek opierdoliłby cie swoją rivenką na słuch k***a

no ale w końcu jesteś tylko polakiem pewnie pierwszy raz w życiu zobaczyłeś takiego pro cosplayera i to na dodatek w internecie!!

Opublikowano

Bo jak homo to unfollow

Na pewno boleśnie odczułby stratę jednego followera :(. Gościu robi hajs (niektórzy mogą zarzucić sprzedawanie się), ma dystans do siebie i w d***e opinie takich smutnych ludzi jak Ty. Jest hetero, cosplej jest ewidentnie zrobiony dla jaj, nie pcha sobie dildosów w usta krzycząc, że jest za "odmiennością" ale i tak znajdzie się ktoś, kto się przypierdoli. Zrozumiałbym spine gdyby zachowywał się tak przez cały czas. Najlepiej nigdy nie wychylać się z tłumu i bardzo poważnie brać do siebie opinie innych ludzi - kolejnych szaraków, którzy potrafią tylko narzekać i krytykować innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...