Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby zarobku + Inwestycja

Ganji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 64 lvl 68j na Main, Posiadam w miarę EQ jednak słabo z resami:

-43% Ogień

-43% Światło

-58% Woda

-108% Mrok

Pisze tu bo chce się dowiedzieć jak mogę zarobić w szybki sposób. Jestem w stanie zainwestować 110kk.

Karty sp które posiadam to tylko Holy +12 99j Full ATK

I teraz moje pytanie czy lepiej Resellowac ? czy kupić eq i dropic. Jeśli dropić to gdzie i co ?

Proszę o Pomoc w nagrodę oferuje do 30 like ;)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Ja polecam Resellować jeśli znasz się na cenach to kupuj jakieś pewniaki. Co jakiś czas przeglądaj ten bazar na pewno będą jakieś okazje do zarobku.

:ninja:

To jest istny spam ! I to MODERATOR TIBII !?

Prosze konkretne odpowiedzi ...

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Jeżeli ta odpowiedz od "Moderatora Tibi" Jest spamem to radze nie pytać co robić... Tak Resellować było by najlepiej chociaż masz spis jak zarobić. Wiec polecam zajrzeć. 

Opublikowano

@czarna198812 To żeś się wysiliła... Nawet ani trochę mu nie pomogłaś,jeśli chodzi o pomoc to konkretne wypowiedzi  <_<

Tutaj masz wszystkie rodzaje sposobu na zarobek:

http://board.pl.nostale.gameforge.com/board216-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board57-poradniki/board155-gra/30744-jak-szybko-zarobi%C4%87/

Jeśli chodzi o resell to szukaj tanio i sellaj drożej.

Tutaj Ci wymienię co najlepsze na resell - PIÓRA,GŁOŚNIKI,DYMKI,ANCKI,ZWOJE SP,PERFUMY,KAMIENIE PTS,SP,POJAZDY I PETY.

Opublikowano

Nie skupuj PTS i petów, chyba że będzie to okazja jak ptsy po 30-35k albo puszek/fibi za 20kk, albo krzaki gorsze tak do 1/3 obecnej ceny na NB. Przelicz sobie co Ci się najbardziej opłaca skupować na daną chwilę i policz ile maksymalnie możesz dać za 1 nd, potem oferuj ludziom, którzy sellają nd właśnie takie sumki. Staraj się wyznaczyć sobie próg opłacalności, czyli maksimum i minimum które możesz zapłacić i targuj się, zaczynając od minimum. Oczywiście żeby resellać trzeba mieć medal NH, bo bez niego ani rusz, jeśli ludzie Cię przebijają nie walcz z nimi, rzeczy postoją trochę dłużej ale w końcu i tak zejdą.

PS. Skupuj sp +9 za niskie ceny bo często można tanio kupić, a sprzedać drożej o nawet 3kk albo i więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...