Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Minimalna liczba znakow w postach..

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;)

Zapewno wielu was wkurzaja posty typu: "Fajne +" "Przydatne" "Fajny poradnik" itd. Moja propozycja jest taka, aby dodac post trzeba wpisac minimalnie 25 znakow - zeby lekko rozszezyc swoja wypowiedz np z "Fajne +" na "Bardzo przydatny owy poradnik, napewno dam + dla autora za prace".

Opublikowano

Nie i tak jak ktoś będzie chciał nabić posta napisze jedną wiadomość i do każdego poradnika wklei. Lepiej nie ograniczać użytkowników. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Siemka ;)

Zapewno wielu was wkurzaja posty typu: "Fajne +" "Przydatne" "Fajny poradnik" itd. Moja propozycja jest taka, aby dodac post trzeba wpisac minimalnie 25 znakow - zeby lekko rozszezyc swoja wypowiedz np z "Fajne +" na "Bardzo przydatny owy poradnik, napewno dam + dla autora za prace".

Po 1.

Co z odświeżaniem tematu?

80% w poście daje tylko 4 znaki '@ref'

Po 2.

Dział sugestie.

Większość postów to:

'Tak', 'Nie', 'Neutral'

I wiele wiele innych sytuacji.

Opublikowano

25 znaków to może trochę zbyt dużo.

Jeśli chodzi o dział "Sugestie dotyczące forum", to moim zdaniem od użytkowników powinno być egzekwowane dodawanie do tematu ankiety, a niczym nieuzasadnione odpowiedzi pod tematem typu "nie", "tak" powinny być traktowane jako spam. Podobnie piramidki cytatów.

Nie rozumiem, dlaczego takie posty są tolerowane. Czy naprawdę ten +1 post jest tak ważny?

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Regulamin dopuszcza takiego rodzaju posty, także jestem na nie, dopóki nie zostanie to jakoś zakazane.

Opublikowano

Lepiej nie, może to zdenerwować nowych użytkowników. I ogólnie czasem ja nawet piszę posty, które odnoszą się w 100% do tematu a nie zawierają 25 znaków ;)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...