Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to uzywac -.- ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klikam LeagueSharp pojawia mi się okienko i co teraz. Mam paczke z tymi skryptami czy exploitami 

2zgg6rn.png

Opublikowano

Klikam LeagueSharp pojawia mi się okienko i co teraz. Mam paczke z tymi skryptami czy exploitami 

Jeżeli pobrałeś paczkę z tego forum, a mianowicie od użytkownika Hehehem to masz paczkę praktycznie ze wszystkimi potrzebnymi skryptami. Aby uruchomić L# w grze zaznaczasz sobie odpowiedni skrypt klikając w ten mały KWADRACIK i gotowe. Ew w grze jeżeli nie będzie działał to klikasz F5 i powinno hulać ;)

Opublikowano

Jestem na prawdę głupi ale xD Jak wgrywać inne skrypty ;p?

2zgg6rn.png

Opublikowano

Jestem na prawdę głupi ale xD Jak wgrywać inne skrypty ;p?

Aby wgrać inne skrypty, to musisz mieć githuba autora skryptu, wtedy pobierasz paczkę w zip i dodajesz z opcji Zainstaluj nowe skrypty.

Opublikowano

pisze ci na dole po lewej stronie #L pobierz skrypty albo jakos tak i tam masz sobie wejsc na to i tutaj na tej stronie mpcforum masz najlepsze skrypty ktore musisz skopiowac ich linki i wkleic do #L gdzie pisze HUBTUBE albo jakos tak :D wszystko pisze na forum masz przypiety poradnik zobacz sobie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...