Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pointer CE

Goldiebwoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, jak sie pewnie domyślacie chodzi tutaj o dmg hacka, który niestety już nie działa.. Czytałem kiedyś temat, że istnieje pointer, który można zedytować w cheat engine dzięki czemu nasz hit limit count można zwiększyć - a co za tym idzie, można uaktywnić dmg. Pytanie kieruje do naszych najlepszych cheato-twórców do Metina, czy są może już jakieś informacje na temat owego pointera? Jeżeli nie, to zapraszam na ts'a któregoś z cheaterów i może wspólnie dojdziemy do złotego środka. Zdaje sobie sprawe z tego, że to nie jest hop siup, miliony adresów które mogą odpowiadać za wszystko etc. Aczkolwiek bardzo mnie ciekawi ta kwestia i mam nadzieje że metodą prób i błędów kiedyś uda się do tego dojść.  Z góry dzięki za odpowiedź i prosiłbym o nie olewanie tematu, wypowiadajcie sie wszyscy! No, chyba że prócz jakichś laików którzy odrazu z góry napiszą że dmg nie ma i koniec. Tak samo myśleli wszyscy kiedyś i wyszło jak wyszło.

P.S. Jak ktoś nie życzy sobie upubliczniania swoich infformacji na ten temat zapraszam na PW, ew. TeamSpeak3.

Dzięki.

Opublikowano

Cheat engine nic nie zrobisz, gdyż podmienia on liczby na twoim komputerze, a w MMO wszystko dzieje sie poprzez serwer.

9YbAX2Z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...