Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrobię stronę www (cena zależy od wymagań)

tirowiec01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< !!! Witam !!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zrobię stronę internetową z łatwą i szybką obsługą.

W zamówieniu proszę podać wymagania dotyczące strony czyli co ma ona zawierać,jaka tematyka, itp.

Proszę liczyć się z tym że minimalna cena (samej domeny to 34 zł i 58 gr na miesiąc).

Za zrobienie strony wezmę około 100zł (zależy od wymagań zleceniodawcy).

Strona będzie gotowa około tygodnia po zaakceptowaniu oraz rozpoczęcia pracy.

Zapłatę przyjmuję w kodach paysefecard.

Moje wymagania:

Twój email.

Posiadanie facebook (opcjonalnie)

Zakaz zmieniania decyzji po złożeniu zamówienia.

Wiarygodność.

Ogarnięcie.

Miła współpraca.

Zapłata zgodna z umową.

-------------------------------------------------------------------

UWAGA: STRONĘ ODDAJĘ DOPIERO PO ZAPŁACIE!!!

ZE WZGLĘDU MOŻLIWOŚCI OSZUSTWA.

JESTEM UCZCIWY.

ZOBACZ MOJĄ STRONĘ INTERNETOWĄ ZROBIONĄ ZA FREE!!!WIĘKSZE MOŻLIWOŚCI SĄ GDY WYKUPISZ SOBIE DOMENĘ ZA MINIMUM 34 ZŁ(MI TO NIE POTRZEBNE)http://possum01.wix.com/stacjagier

JEŻELI CHCESZ STRONĘ DARMOWĄ (BEZ DOMENY) TO PŁACISZ JEDYNIE ZA ROBOCIZNĘ!!!

PIERWSZA OSOBA KTÓRA ZŁOŻY ZAMÓWIENIE OTRZYMUJE 25% RABATU!!!.

CENNIK DOMEN:https://premium.wix.com/wix/api/wixPackagePicker?referralAdditionalInfo=DA_11&forcePremiumTop=true

Opublikowano

koleś to jest gotowy generator, więc co ty robisz ?

Niezmierzony niewiedzy skutek

Znów muszę uczyć się wytrwale

Choć zaliczyłem przecież SMUTEK

Żadnej pochwały- świadectw wcale

Opublikowano

Jak komuś się nie chce to szybko zrobie a pozatym jestem dobrym grafikiem więc mogę zrobić oryginalne grafiki na stronę i mogę interusująco ją opisać oraz zareklamować za darmo no i zkonfigurować. I zkombinować inne rzeczy zresztą tam gdzieś jeśli się nie mylę jest również możliwość wstawienia swojego html'a

Opublikowano

Nawet jako pierwszy na świecie wprowadził miesięczny okres rozliczeniowy na domenę - szkoda tylko, że za tę cenę mogę kupić trzy na rok. Nie polecam Pana, ponieważ z góry śmierdzi cwaniactwem. Jeżeli ktoś się na tym zna, to nie korzysta z generatorów, wie na jaki okres rozliczeniowy kupuję się domenę i wie gdzie wsadzić "jakiś tam swój html". Jeżeli zobaczę stronę, która jest wykonana od podstaw przez Ciebie, oraz będziesz w stanie profesjonalnie nazywać pewne rzeczy (a nie "gdzieś tam jakiś tam swój html"), to zwrócę Ci honor.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...