Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ACUnity] Jak wyłączyć rozmazywanie ekranu podczas ruchu myszką

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja spytam o Twoje podzespoły a mianowicie procesor, karta graficzna, ram etc.

Rozumiem, że gra oryginalna?

Sprawdź czy masz poprawnego DirectX.

@Zagrajmarek

System: Windows 8.1 64bit

RAM: 8 GB DDR3

Procesor: AMD Athlon™ II X4 635 Processor 2.90 GHz

Karta graficzna: AMD Radeon HD 5700 Series 1 GB

DirectX aktualny.

Gram na najniższych.

Tutaj się obawiam powiedzieć, bo pewnie wątek zaraz wyląduje w koszu, jednakże posiadam (aktualnie) wersję piracką na testy (bo nie mam jeszcze pewności czy na mój sprzęt warto kupować acunity). Ogólnie jedyny problem jaki jest to z tą kamerą ;s

Opublikowano

Podstawowe pytanie, motion blur w opcjach wyłączony?

Ale sprzęt masz tak czy siak za słaby, nie wiem jak możesz na tym grać...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Podstawowe pytanie, motion blur w opcjach wyłączony?

Ale sprzęt masz tak czy siak za słaby, nie wiem jak możesz na tym grać...

Normalnie, 17 fps'ów lajcik :D

Motion blur, podobnej opcji szukałem (samego słowa blur), mógłbyś mnie bardziej nakierować gdzie go znajdę (że w opcjach to wiem, w grafice szukałem ale bez skutku)? :/

Opublikowano

Hmm, może nie zaimplementowali w grze, trochę dziwne no ale ok. Gdyby był to znalazłbyś go w głównym menu grafiki jak w ACIV albo w zaawansowanych opcjach.

Jesteś pewien że coś ci się rozmywa? Może masz takie wrażenie przez małą ilość klatek? No i skoro to pirat to różne dziwne rzeczy mogą się dziać.

Tak czy siak na twoim miejscu nie wydawałbym ponad 100zł na grę przy 17FPS...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Hmm, może nie zaimplementowali w grze, trochę dziwne no ale ok. Gdyby był to znalazłbyś go w głównym menu grafiki jak w ACIV albo w zaawansowanych opcjach.

Jesteś pewien że coś ci się rozmywa? Może masz takie wrażenie przez małą ilość klatek? No i skoro to pirat to różne dziwne rzeczy mogą się dziać.

Tak czy siak na twoim miejscu nie wydawałbym ponad 100zł na grę przy 17FPS...

Trochę racji masz, mi też szkoda. Czytałem również, że w wersji pirackiej też jest coś tam z optymalizacją i jest ona przeznaczona głównie do testów (czyli do tego, do czego ją wykorzystuję). Mi się wydaje, że się trochę rozmazuje... ale mogę się mylić i tak jak mówisz mogą być to lekkie lagi... Może opiszę mój problem dokładniej. Otóż przy poruszaniu kamerą w byle jaką stronę ekran lekko się rozmazuje, a kamera idzie trochę tak powoli w stronę gdzie ruszyłem myszką (czyli tak jak powinno być, jednakże zbyt wolno).

Chyba trzeba będzie kupić ac rogue na ps3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...