Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL - Postać z tanim KU

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Nwm jaką postacią zacząć grę. Chciałbym taką która miałaby tanie KU i była by dobra w pvp jak i w expie. Zastanawiam się nad: BM, WP, DAGGEREM lub smokiem. Bardzo zależy mi na pvp ale w expie też chciałbym być dobry.

Opublikowano

Zagraj surą WP. Polecam, bo do wszystkiego się nadaje. 

Ale słyszałem że WP jest słaby w pvp. Dobry będzie dopiero na wysokim lvl-u z dobrym eq. A ja planuje wbić tak 55-60 lvl

Opublikowano

Ale słyszałem że WP jest słaby w pvp. Dobry będzie dopiero na wysokim lvl-u z dobrym eq. A ja planuje wbić tak 55-60 lvl

Skoro zamierzasz wbić tylko taki lvl no to BM... trudny jest do expa, ale 55lvl bez większego problemu nim wbijesz wraz z buffem.

Opublikowano

Skoro zamierzasz wbić tylko taki lvl no to BM... trudny jest do expa, ale 55lvl bez większego problemu nim wbijesz wraz z buffem.

Aha, a jak jest teraz na PL-u bo ja kilka lat nie grałem. Bo kiedyś exp leciał bardzo wolno a ostatnio na yt zobaczyłem filmik gdzie gość mentalem (około 70 lvl) podexpia swoją postać która miała 1 lvl do 60 (oczywiście przez łącznik) i zeszło mu to 5-6 godzin. Możliwe? 

PS: Podexpiał ją chyba w V1

Opublikowano

Aha, a jak jest teraz na PL-u bo ja kilka lat nie grałem. Bo kiedyś exp leciał bardzo wolno a ostatnio na yt zobaczyłem filmik gdzie gość mentalem (około 70 lvl) podexpia swoją postać która miała 1 lvl do 60 (oczywiście przez łącznik) i zeszło mu to 5-6 godzin. Możliwe? 

PS: Podexpiał ją chyba w V1

Jasne, że możliwe expił ja zapewne w v2/3 teraz ludzie expią postacie do 70 żebym mieć dodania/zmianki ze skrzyń mistrza, ale exp się nie zmienił dalej leci wolno tylko teraz doszły nowości poczytaj na oficjalnym forum albo na wiki.

Opublikowano

Jasne, że możliwe expił ja zapewne w v2/3 teraz ludzie expią postacie do 70 żebym mieć dodania/zmianki ze skrzyń mistrza, ale exp się nie zmienił dalej leci wolno tylko teraz doszły nowości poczytaj na oficjalnym forum albo na wiki.

Lol, to dla mnie trochę dziwne że w tak krótki czas można nabić 70 lvl jak expiąc samemu chwile by to czasu zajęło. Dzięki za odpowiedź :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...