Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refflinki

Ziomek*17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już nie zrobisz bo jutro pojutrze nowy system :D Teraz można odebrać za 2.0 a już niebawem tylko za 3.0 czyli 5000ip i 2 skórki z postaciami 

Opublikowano

Już nie zrobisz bo jutro pojutrze nowy system :D Teraz można odebrać za 2.0 a już niebawem tylko za 3.0 czyli 5000ip i 2 skórki z postaciami 

Wspomniałeś tutaj o nowym systemie 3.0 żeby nie zakładać nowego tematu i robić niepotrzebny spam postanowiłem sobie pozwolić na zadanie Ci pytania w tym temacie, a więc orientujesz się czy jeżeli posiadam np 100 refów 10lv to te refflinki przejdą na nowy system 3.0  ? W sensie czy otrzymam od razu te 5000 IP czy tak jak by system zostanie zresetowany całkowicie i każdy będzie musiał na nowo sobie wbić te 5 refków ? :D

Opublikowano

Wspomniałeś tutaj o nowym systemie 3.0 żeby nie zakładać nowego tematu i robić niepotrzebny spam postanowiłem sobie pozwolić na zadanie Ci pytania w tym temacie, a więc orientujesz się czy jeżeli posiadam np 100 refów 10lv to te refflinki przejdą na nowy system 3.0  ? W sensie czy otrzymam od razu te 5000 IP czy tak jak by system zostanie zresetowany całkowicie i każdy będzie musiał na nowo sobie wbić te 5 refków ? :D

Chyba nie dostaniesz tak jak ja kiedyś był temat wałkowany że jak ktoś odebrał nagrody to odebrał jak ktoś miał bodajże 5 refów w starym to na nowy dostanie skórki do twitcha i ww jak sie orientuje. 

Opublikowano

Powiadasz ze jutro albo pojutrze jest nowy system, a czy masz jakies dowody na to, moze jakis oficjalny link?

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

ogolnie jak sie wyrobisz z czasem, to dostaniesz nagrody. jednak system moze wejsc kazdego dnia dlatego lepiej nie kupowac zeby potem nie plakac :)

jak ktos ma teraz juz 300 reffow, to nagrody za nie zostana, a przy nowym beda przeniesione (wg mnie, 0 potwierdzenia).

Opublikowano

Ze tak zacytuje ze strony lola. 

wszyscy, którzy w przeszłości brali udział w „Zaproś znajomego”, zostaną przeniesieni do nowej wersji z identyczną liczbą zaproszeń, jaką posiadają. Przykładowo, jeżeli ktoś już zaprosił czterech znajomych, otrzyma 4000 PZ i skórkę Szary Warwick.

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...