Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najszybszy generator stone na świecie!

Jebacz Matek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Krystianqe dzięki za opnie! osobiście jeszcze raz zrobiłem go na pewnym skyblocku eff 5 fortune 3 unbreaking 3 kilof potka na haste 2 i drop 0.7% diaxa na serwerze + 20 sekund kopania = 30 lvl i 7 diamentow :DD

Daj lajka jestem cebulka.

Opublikowano

Polecam zrobić dwustronna wersje jak to polecił autor innego filmiku przedstawiającego tę stoniarkę. Ogólnie to nie jest ona aż tak wydajna. Może na single player jest ok, ale na wielu serwerach może się "zapychać" i powodować więcej trudu/nerwów niż satysfakcji.

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

ben 10 przestań nabijać posty. Przez 15 min napisałeś 10 takich. Jak jakiś moderator to zauważy to proszę o interwencję całe podforum zaspamowane teraz.

Opublikowano

Polecam zrobić dwustronna wersje jak to polecił autor innego filmiku przedstawiającego tę stoniarkę. Ogólnie to nie jest ona aż tak wydajna. Może na single player jest ok, ale na wielu serwerach może się "zapychać" i powodować więcej trudu/nerwów niż satysfakcji.

Ta polecam znalezc serwer bez lagow bo wlasnie tak sie dzieje ;/

Daj lajka jestem cebulka.

Opublikowano

Szczerze , film jest naprawdę do dupy ale to co przedstawiłeś było świetne , grając w mc od bety nie sądziłem że takie coś istnieje.

tez tak sadze ale liczy sie to co w nim zawarte ;p

Opublikowano

Jest git, czy nagrywałeś? Wytnij czarny ekran na końcu :>

nagrywalem, wiem ale nie mam jak zreszta to moj program zrobil ;/ 

udalo mi sie ;d

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...