Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy summoner's rift

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy bedą jeszcze coś przy tym nowym summoner's rift robić ? Bo na starym mam z 30 fps a na tym nowym mam z 25-30 przed minionami a po z 10-15 a przy TF czasami mam 2 fpsy.

Specjalista
Opublikowano

Tez mam spadki na początku 70fps, a przy minionach 15fps, niby laptop no ale k***a bez przesady ;-; Będą jeszcze nad tym pracować, ale jak ktoś wyżej napisał cudów nie będzie

Opublikowano

Witam czy bedą jeszcze coś przy tym nowym summoner's rift robić ? Bo na starym mam z 30 fps a na tym nowym mam z 25-30 przed minionami a po z 10-15 a przy TF czasami mam 2 fpsy.

Tez mam spadki na początku 70fps, a przy minionach 15fps, niby laptop no ale k***a bez przesady ;-; Będą jeszcze nad tym pracować, ale jak ktoś wyżej napisał cudów nie będzie

Jak to możliwe że, macie aż takie problemy? I to na nowej?? Na starej mapie 20-40fps na nowej 30-70 rzadko spadki do 10 ale na starej też tak było. Pewnie bedą.

Opublikowano

Jak ci nie pasi to poczekaj na mody, na pewno wydzadzo jakieś reskiny dla potato-pc.

Albo wylacz:

• dźwięki
  • cienie
  • aero
  • skypy i inne gunwa
  • antywira
  • graj na microxp
Opublikowano

Ja tylko raz zwiechę póki co na nowym SR miałem, a co najlepsze muzyka w grze dalej leciała ale ani alt + tab ani ctrl + alt + delete nie działało więc reset kompa. ;/

Opublikowano

Panowie, a ja mam tak, że na starym rifcie mam mniejsze fps'y niż na nowej, a coś tam było, że to będą konfigurować jeszcze... przecież ten rift to beta jest ;)

1921.png

Opublikowano

Również mam na nowym SR więcej FPS. Na starym ~110, za to na nowym w okolicach 140, więc różnica aż 30 FPS'ów.
Ja słyszałem, że nowa mapa właśnie jest tak zrobiona, aby miała mniejsze wymagania, więc nie rozumiem, dlaczego tak się dzieje, że niektórzy mają więcej FPS, a niektórzy mniej.

736181470940422997756.png

Nowicjusz
Opublikowano

Chcecie zwiekszyc fps? Wylaczcie synchronizacje pionowa w trakcie gry w menu. Moze pomoze zwiekszenie fpsow, ale ping bedzie ten sam.

Opublikowano

Dodało mi 10 fps na nowej mapie + chłodzenie dodało mi 10 fps czyli +20 fps :D

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH

Opublikowano

Powinni to ustabilizować w nadchodzących patchach

Co ustabilizować? Jak miałeś suszarkę zamiast kompa, to fps spadły. 

Wystarczy lepszy sprzęt kupić, mi jakoś fpsy poszły w górę. ;)

647041416238306889721.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...