Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Członków do team + sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie bede owijac w bawełne szukam konkretnej ekipy do konkretnego projektu, Easy/Medium. 

Dlaczego Easy/Medium ? bo hardów jest zupelnie za duzo moim zdaniem chcialbym zrobic cos w stylu " OldSchool "

Poszukuje:

Technik - nie jest poszukiwany gdyż sam jestem technikiem. 

Quester-a

Client Master-a

WebMastera * chyba ze sponsor sam zaoferuje oskryptowaną strone.* 

Oferuje Kontakt 24/7 

Telefoniczny.

Ts

GG

Sponsor: 

Zakup VPS po zakonczeniu prac Dedyk hosting loyaut strony.

Moze to nie jest pelen rozpis co i jak w innych tematach ale pisze konkretnie  co jak na temat.  

Kontakt ze mną : 52076738 

PS. Mam swoje pliczki nie skonczone ale napewno mozna sie jakos dogadac. 

Opublikowano

Witam,

Właśnie serwerów easy/medium jest teraz masę wejdź w publikację serwerów i gdzie tu widzisz tą masę hardów? 

Co umiesz jako technik bo rozumiem że python to pewnie od clientmastera będziesz wymagał to samo dodawania różności to pewnie będzie wykonywał clienmaster, quester na to miast questy, sponsor sprawami technicznymi serwera oraz zabezpieczeniami tak zwykle jest. Więc powiedz mi co ty tak naprawdę będziesz robić jako technik bo bardzo mnie ciekawi c++ ogarniasz aby edytować source? bo nie wydaje mi się. Chyba że to twoje techniko-wanie zakończy się na wgraniu plików na vpsa po za tym większość sponsorów nie sponsoruje serwerów od początku tylko gotowe projekty skończone w 90%. Po przeczytaniu tego wywnioskowałem że szukasz teamu, który wykona serwer za ciebie ty będziesz technik (czyt. szef) zarządzał pracami, a reszta teamu zrobi za ciebie serwer oraz go sponsoruję a ty będziesz miał administratora oraz właściciel serwera, pewnie też dochody. 

Pozdrawiam Sevence

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...