Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie hacków!

ZlyDaddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jest to mój pierwszy post na tym forum! Z racji tego, że znudziło mi się trochę monotonne granie bez żadnych hacków itp to postanowiłem trochę się pobawić :D

Z czym wiąże się kilka pytań:

1. Czy wszystkie hacki, mody itp z tej strony; www.metin2mod.tk   są darmowe ? Jeśli nie to jakie są płatne? Czy zawierają może jakieś szkodliwe wirusy?

2. Czy działa jakiś fish bot na ravia s2 ?

3. Czy ma ktoś może jakąś paczkę modów jakiś Kamermod czy coś w ten deseń, aby na ravi s2 Można było ustawić bota na hematy? Aby on bił, dropił i podnosił te itemki :D Jeśli tak to będę bardzo wdzięczny ^^

To tyle jeśli umieściłem to w złym dziale lub źle coś napisałem to przepraszam bardzo.

Nagradzam +

Pozdrawiam

Opublikowano

Hacki z metin2mod.tk są zupełnie za darmo antywirus może wykryć jakieś zagrożenie ale są one nieszkodliwe.

Co do ravi to co up podał masz wgraną paczkę z modem. :)

Na tym forum możesz też poszukać też sporo jest na dane serwery. 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

OKay. dzięki wszystkim a takie jedno małe pytanko:D Jak mógłby mi ktoś opisać to dokładnie jak i gdzie krok po kroku grać tą paczkę do ravii :D I jeszcze multihacka do jakiegoś serwera prywatnego? Byłbym bardzo wdzięczny :D Jak ktoś nie chce tutaj to mogę podać gg :D Z góry dziękuję bardzo i pozdrawiam!

Opublikowano

OKay. dzięki wszystkim a takie jedno małe pytanko:D Jak mógłby mi ktoś opisać to dokładnie jak i gdzie krok po kroku grać tą paczkę do ravii :D I jeszcze multihacka do jakiegoś serwera prywatnego? Byłbym bardzo wdzięczny :D Jak ktoś nie chce tutaj to mogę podać gg :D Z góry dziękuję bardzo i pozdrawiam!

Albo pobierasz pełnego clienta i tam masz już wszystko dodane albo paczkę, którą wklejasz do odpowiedniego folderu.

Możesz też dodać serwer ręcznie:

http://www.mpcforum.pl/topic/991795-tut-jak-dodac-kazdy-serwer-do-kamer-moda/

http://www.mpcforum.pl/topic/1257551-szukasz-serverinfopy-do-jakiegos-servera-pisz-tu/

A tu MH:

http://metin2mod.tk/multihack.html

Opublikowano

Albo pobierasz pełnego clienta i tam masz już wszystko dodane albo paczkę, którą wklejasz do odpowiedniego folderu.

Ale pełnego cluenta metka, czy o hacka Ci chodzi? Bo ja zielony narazie w tych tematach ;) Btw do jakiego folderu dokładnie?

Opublikowano

Ale pełnego cluenta metka, czy o hacka Ci chodzi? Bo ja zielony narazie w tych tematach ;) Btw do jakiego folderu dokładnie?

http://www.mpcforum.pl/topic/1280953-client-mod-ravia-s1-s2/

Tam gdzie masz napisane download, pod tym client i pod tym linki <-- pobierasz to.

Masz tam gotowego moda wraz z clientem na Ravie, odpalasz i powinno śmigać. ;)

Opublikowano

Mam problem. Sciągnąłem ravie s2 z wgranymi modami i gdy odpala wlączam postac to gra zaczyna się ładować do 3/4 paseczka po czym się automatycznie calkowicie wyłącza co z tym zrobić?

Legenda
Opublikowano

Mam problem. Sciągnąłem ravie s2 z wgranymi modami i gdy odpala wlączam postac to gra zaczyna się ładować do 3/4 paseczka po czym się automatycznie calkowicie wyłącza co z tym zrobić?

Na dniach wyjdzie nowa wersja clienta z modem, ponieważ mapa m1 jinno nie działa i dlatego nie chce Ci się włączyć.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Aha. A jak bym był w tym wyraju mczy jakoś tak? To będzie działać czy ogólnie m1 na modzie nie działa ? A i jak np pobrałem moda na pla ze strony www.metin2mod.tk to on powinien być spakowany czy plik do instalacji ?

Legenda
Opublikowano

Aha. A jak bym był w tym wyraju czy jakoś tak? To będzie działać czy ogólnie m1 na modzie nie działa ?

Raczej działa. Nie było mowy, że mapa wyraj nie działa. Wystarczy sprawdzić.

Legenda
Opublikowano

Dobra hackerzy moi kochani :D Przygotowałem moda w oparciu o oryginalnego clienta. Widać itemki itp itd. ale musi go ktoś przetestować przed oficjalną wstawką na mpc. Także tego.. Szukam testerów !

Chętni PW to me.

Musisz poczekać na nową, działającą wersję.

Opublikowano

Ja powracając do tematu... Dowiedziałem się, że na cradosa nic nie wgram w sensie mody/hacki... Ale na pl wgram podobno i teraz prośba przeszukałem całego yt... I próbowałem i nic... Może mi ktoś na ,, chłopski rozum'' wytłumaczyć jak wgrać kamermoda do pla i działającego fish bota? Najlepiej z linkami. A i, żeby wszyystko było darmowe. Najlepiej ze strony www.metin2mod.tk ;) dziękuję i pozdrawiam. Z góry dziękuję i obiecuję, że jak komos się uda mi pomóc, odrazu jak limit like odnowi mi się otrzyma 10 like a może więcej. Dzięki

Opublikowano

Ja powracając do tematu... Dowiedziałem się, że na cradosa nic nie wgram w sensie mody/hacki... Ale na pl wgram podobno i teraz prośba przeszukałem całego yt... I próbowałem i nic... Może mi ktoś na ,, chłopski rozum'' wytłumaczyć jak wgrać kamermoda do pla i działającego fish bota? Najlepiej z linkami. A i, żeby wszyystko było darmowe. Najlepiej ze strony www.metin2mod.tk ;) dziękuję i pozdrawiam. Z góry dziękuję i obiecuję, że jak komos się uda mi pomóc, odrazu jak limit like odnowi mi się otrzyma 10 like a może więcej. Dzięki

Pobierasz moda:

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

Patchujesz clienta PL'a, wklejasz moda, odpalasz przez odpowiedni plik(metin2mod) - w kamerze masz Fish Bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...