Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xlast Koniec? Cz.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xlast nie dziala juz prawie caly dzien czy to koniec ?????

Coś ty ja naprawili chyba bo przed chwilą zalogowałem się na postac postalem chwile i mnie wywaliło;/

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Xlast to najgorszy server na jakim grałem , jka zrobili cofke o 2 dni to już koniec 3/4 Xlast przestało grać zjebali sprawe ;/

Najgorszy bo wkońcu nie ba bugów? Były bugi z postaciami i kasą.. A teraz wszystko ładnie stoi, tylko lipa bo była cofka i znikł mi syr +9 i stal +9 o.O

Zamiast robić kopie co kilka h to robią co kilka dni .

Opublikowano

Witam,

Z uwagi na to że wszystkie zmiany jakie wprowadzaliśmy już zostały wcześniej opisane pozwolę sobie ich raz jeszcze nie wypisywać.

A więc zmniejszenie ilości yang na serwerze to nie była żadna złośliwość z naszej strony czy też chęć zarobienia, zmiana ta dokonana została ponieważ w ostatnim czasie zaobserwować można było na naszym serwerze całkowity spadek wartości yang tzn. gracze posiadali tak duże ilości yang że nie był im potrzebny do dalszej gry, dlatego też wymieniano się "towar za towar".

Co do zmiany rangi to był żart na 1 kwietnia czyli "PRIMA APRILIS" .

Cofka do tyłu o 2 dni którą wykonaliśmy musiała zostać wykonana ponieważ po ataku na nasz serwer baza wtedy obecnie funkcjonująca została kompletnie zniszczona, nadal jednak mamy kolejne ataki obciążające prace serwera.

Wprowadzaliśmy nowe zabezpieczenia bazy danych i systemu.

Zmiany które cały czas wprowadzamy na serwer mają na celu utrzymanie większej stabilności serwera, ale też utrzymanie odpowiedniego poziomu gry na serwerze.

Pozdrawiam

FrosT

Opublikowano

tak tak wam zawsze coś nie tak jak grałem na początku to się dało grać z 2tyg potem już tylko off bo jakiś ,,bug'' kilka h grania i znów ,,bug'' nowe bronie dodaliście ktbyły óre 1dzień potem 3dni albo więcej się męczyliście je cofnąc potem tylko res cały serva znikające itemki teraz znów tylko błędy.Dlaczego nigdzie takich bugów nie ma tylko u was >.<

fs.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...