Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playstation 4, PC - GTA V

Gruby1230

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy naprawdę Grand Theft Auto V na pc może być lepsze od wersji na ps4 ?. Naprawdę konsole wymiękną przy pc ?

Może piszą to celowo aby zniechęcić graczy konsolowych, jak to jest ?

Opublikowano

Lepsze pod jakim względem?

Konsole zawsze wymiękają przy PC, może nie koniecznie na samym początku, z biegiem czasu i coraz to nowszymi i bardziej wydajnymi podzespołami do PC na pewno.

Gdybym miał mocny komputer, to wybrał bym wersję na PC ale tylko dlatego, że będą powstawały wszelakie dodatki i mody do gry.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

To znaczy, że więcej dlc może być pod pc a na konsolach może tego zabraknąć czy różnica jest tylko pomiędzy grafiką ?

Opublikowano

Na PC jest większa możliwość modyfikowania plików gry.

Dlatego powstają mody, często bardzo przydatne i ofc upiększające grę.

Często powstają fanowskie mody, które zmieniają/dodają to czego nie potrafił sobie wyobrazić R* (niestety często nie słuchają graczy i sami musimy sobie radzić :P)

Jeśli chodzi na MP to i na konsolach potrafią fest zepsuć rozgrywkę więc to akurat bez różnicy :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Różnicą będzie lepsza grafika oraz wsparcie modderów (mody graficzne, dodające elementy rozgrywki itp).

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Moim zdaniem GTA 5 ONLINE na PC jest głupie. Czemu? Zakładam, że od razu pojawią się cheat'y dodające kasę i RP. Na konsolach jest ten plus, że nie można na nich zainstalować takich modów. 

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Moim zdaniem GTA 5 ONLINE na PC jest głupie. Czemu? Zakładam, że od razu pojawią się cheat'y dodające kasę i RP. Na konsolach jest ten plus, że nie można na nich zainstalować takich modów. 

Na PS3 oraz xbox360 sa mody na kase oraz RP. Zmodowane konto na PS3 mozna przeniesc na PS4/xbone wiec w teorii mozna modowac na kazdym systemie.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Jest powiadasz? Pochwal sie skad ogarnales szybszy dostep do gry.

Czy naprawdę Grand Theft Auto V na pc może być lepsze od wersji na ps4 ?. Naprawdę konsole wymiękną przy pc ?

Może piszą to celowo aby zniechęcić graczy konsolowych, jak to jest ?

Roznica bedzie niewielka, jedyne czym bedzie mozna sie martwic to modami robionymi przez graczy(pewnie za jakis czas po wydaniu gry beda wychodzic mody 'upiekszajace' gre).

@down

'Moim zdaniem GTA 5 ONLINE na PC jest głupie'

piszesz o czymś czego jeszcze nie ma

Opublikowano

Na PS3 oraz xbox360 sa mody na kase oraz RP. Zmodowane konto na PS3 mozna przeniesc na PS4/xbone wiec w teorii mozna modowac na kazdym systemie.

Wiem o tym, ale i tak niewiele jest osób ze zmodowaną konsolą. Mogę nawet powiedzieć, że ja i Ty mamy tylko zmodowane PS3 na całe forum.

@Raitmi

Przecież powiedziałem "Zakładam, ...". Ale pomyśl, do jakie gry na PC nie ma dzisiaj cheatów?

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...