Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipe pod serwer minecraft

gabriel1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, Rozmyślam nad postawieniem serwera minecraft pod sieć serwerów fraguj.pl , Aby osiągnąć efekt którego oczekuje będzie mi potrzebna pomoc i z tym się własnie zgłaszam tutaj.

Będąmi potrzebne nastepujące osoby:

• Opiekun Serwera
  • Budowniczy
  • Technicy
  • ew. Deweloperzy (Wiem że nic za darmo, Ten temat możemy drożyć na PW :) )

Co mogę zaoferować na chwile obecną:

• Serwer dedykowany
  • Domene
  • Rozbudowane forum
  • ew. Panel gracza minecraft
  • Miłą atmosfere
  • Profesjonalny sprzęt
  • Reklame serwera(Płatną)

Coś o naszej sieci:

Fraguj.pl powstało nie dawno z myślą o wielu graczach. Prowadzone przez nie jakiego 'strefapc'. Cała sieć zaczęła się rozwijać od kilku serwerów Counter-Strike. Aktualnie posiadamy ich aż 5. Oraz serwer TeamSpeak. Aktualnie planujemy dodać więcej serwerów CS:GO oraz CS 1.6, Rozmyślamy też serwer SA-MP itp. Cała sieć jest prowadzona przez osobę pełnoletnią a jej administratorzy też nie są tzw. 'Gimbami'.  

Budżet:

W tej chwili jesteśmy w stanie wykupić reklamy itp. Serwer dedykowany jest już postawiony i działa jak powinien. Chcielibyśmy aby cena serwera wyszła jak najmniejsza ale nic się ni da przewidzieć. Jak już znajdzie się Opiekun Serwera obmówimy ten temat.

Tryb gry:

Tak jak już mówiłem wcześniej, Serwer jest nadal rozmyślany i biore pod uwagę każdą propozycje. 

Kontakt:

e-Mail: [email protected]

GG: 1418228 

Jeżeli o czymś zapomniałem proszę mnie poinformować postem

PS: Przepraszam za ewentualne błędy ortograficzne/gramatyczne. Wychowałem się za granicą.

Opublikowano

Zgłaszam się :)

Od dawna nie byłem pomocnikiem na serwerze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...