Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Głupota ludzi

tsdek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

zauważyliście pewnie że pewne osoby piszą o banach dla osób które używali programów(BoL itp..) w czasie 3 miesięcy - od razu mówię są to skończeni idioci, którzy nawet tego nie potwierdzili, a piszą posty żeby potem dzieciaki pisali wątki w działach. Skąd mają mieć niby takie info że będą banować? Przecież to bym im zajęło z 2 lata-3, sprawdzanie samych logów, no k***a. :D Po za tym, jako że przeglądam stale twittera "tych" osób które zajmują się banami itd, NIC NIE MA. nic. 

Twitter z jednej z osób:

https://twitter.com/RiotTriggs

Rezultat? Idioci piszący głupie posty. Gimbusy którzy nawet nie potwierdzą informacji a piszą posty, BO USŁYSZELI OD KOGOŚ kto dostał bana(pewnie za exploita) :)

Pozdrawiam :)

[info dla moda: temat został stworzony do dyskusji, proszę o nie usuwanie wątka]

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Czy ja wiem... Według mnie Rito powinno pobanować wszystkich z L# i BoL'em. To psuje rozgrywkę. Oczywiście, da się takiego pokonać, ale wkurzają koreańskie uniki challangera. Poza tym ja osobiście już mam kilka osób usuniętych z listy, którzy mi na fb/gg napisali, że mają swoje permy za spacje. Żaden z nich na koncie exploita nie używał, więc może i te bany rzeczywiście lecą (mam nadzieję!) albo mnie kłamią. 

Nie wiem, w każdym razie jestem za całkowitym wybanowaniem każdej osoby z jakimkolwiek skryptem, bo to psuje rozgrywkę. 

Opublikowano

Jakby się powoli za to wzięli to i tak parę osób by uwalili ^^

Mieli już rozdać bany wtedy za to co Exploit na ashe był.

Z tego co wiem to większość graczy używająca go nie poniosła za to żadnych konsekwencji a co za tym idzie wbili sobie wymarzone dywizje tak naprawdę w parę godzin.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

@kowal0050

20%? Mysle ze z 50 conajmniej :D

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Głupota ludzi jest taka , że nie zauważyli czystego trollu w zakładaniu tematu o banie i śmianie sie z ludzi którzy w to uwierzyli i potem płakali czy dostaną bana.

No ale trzeba założyć temat i płakać jacy to idioci żyją na tym świecie bo sie nawet trolla od prawdy nie rozróżnia.

Opublikowano

Głupota ludzi jest taka , że nie zauważyli czystego trollu w zakładaniu tematu o banie i śmianie sie z ludzi którzy w to uwierzyli i potem płakali czy dostaną bana.

No ale trzeba założyć temat i płakać jacy to idioci żyją na tym świecie bo sie nawet trolla od prawdy nie rozróżnia.

Glupota ludzi to bylo to jak napisali do rito i przyznawali sie ze grali na bolu :D

@topic

Nie zapominaj, ze jestesmy w Polsce, gdzie glupota to codziennosc. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Trzeba raczej uświadomić co nie które osoby. 

iz857a.png

Moje poradniki(ANDROID):

Opublikowano

Wreszcie pierwsza osoba, która mówi z sensem. Mówie o autorze tematu ., Bol przynosi tyle kasy, że pewnie niejeden rito pracownik ma hajsy z tego. Poza tym Rito banuje tylko bezmózgich idiotów co przeginają z explotami używając ashe,botrka itp. Bo to juz jaja co oni odwalają 

Opublikowano

Piszę obojętnie co bo @tsdek chciał bym napisał :D

@topic

Jakie bany? Co bany? Nie będzie banów ^^

Używajcie więcej exploitów!

Opublikowano

Nie masz informacji o tym, że będą sprawdzać. Ale również nie masz, że nie będą. ;) Więc takie zapewnianie każdemu, że jest w błędzie, nie jest trafne. ;)

To prawda - ale jeżeli by coś takiego wystąpiło natychmiast była by informacja na tych twitterach :DxD

iz857a.png

Moje poradniki(ANDROID):

Opublikowano

Podobno jutro banwave na TR.

Coś w to nie wierze i jestem dobrej myśli że nie będzie ;d

Kocham Renissance.

Opublikowano

Podobno jutro banwave na TR.

Coś w to nie wierze i jestem dobrej myśli że nie będzie ;d

Bany za exploity, EXPLOITY(botrk no cd, ashe q) - ale nie za zwykłego Bola/L# - sprawdziłem konto na tr(grane na bolu) - nie ma bana.

iz857a.png

Moje poradniki(ANDROID):

Opublikowano

za expolita na kittycatkiller mozna dostac bana? bo zagralme jedną gre (normala)? to co, juz jestem skazany na perma raczej?

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

za expolita na kittycatkiller mozna dostac bana? bo zagralme jedną gre (normala)? to co, juz jestem skazany na perma raczej?

Tak, i wizytę funkcjonariuszy policji w twoim domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...