Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ascarial s2 - #1 System Teleportacji

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up, jesli pominalem PW od Ciebie przepraszam najmocniej, mam ich dziennie ok. 40, wiec czasem moze mi sie zdarzyc pomylka. Napisz mi na PW swoj login konta wraz z potwierdzeniem, a przyznam Ci SM wraz z rekompensata. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Dobra jest mapa,lecz jest tutaj jakiś przycisk X żeby wyjść z tego?

Czy nie ma i jak już się kliknie trzeba się teleportować?

Jak jest,a nie widzę to sory xD

Powodzenia.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Dobra jest mapa,lecz jest tutaj jakiś przycisk X żeby wyjść z tego?

Czy nie ma i jak już się kliknie trzeba się teleportować?

Jak jest,a nie widzę to sory xD

Powodzenia.

tab drugi raz naciśniesz podczas włączonego widoku mapy i się wyłącza ;)

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Pomysł zaczerpnięty od Niemców. Powodzenia z s2 :) Pewnie na s1 spadnie online prawda ?

Kiedy start ?

Wątpię większość ludzi woli medium od hardów :) więc obstawiam, że więcej ludzi zostanie na ascarialu

Opublikowano

Jest gdzieś OFICJALNA informacja czy będzie to medium/hard ?

Pomysł na PLUS, czekamy na kolejne nowości.

Opublikowano

Jest gdzieś OFICJALNA informacja czy będzie to medium/hard ?

Pomysł na PLUS, czekamy na kolejne nowości.

To będzie HARD, a nie żaden medium/hard.. tak pisał Azprime.

Opublikowano

Skoro Hard to na to samo im wyjdzie jak zrobią mega update na s1.

W Grudniu przenosimy s1 na source i wprowadzamy sporego update gry, przy czym bedziemy rozwijac serwer do 150lv w charakterze mediuma, tak jak juz wczesniej pisalem. s2 bedzie hardem 2x lzejszym od PL'a z elementami ascariala + masa nowosci autorskich.

Opublikowano

Na S1 nie zagrałem, gdyż nie było mnie na starcie i teraz jakoś mi się nie chce, ale na S2 zagram na 100% także czekam na start i życzę powodzenia! ;)

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Ladnie wykonane ;)

Widzę, że z dnia na dzień metin się ladnie rozwija a tu nowy kostium ladny a tu z*******y skybox pet itp. Jakby takie rzeczy na globala wprowadzali to byla by bajka ;)

Opublikowano

System teleportacji jest niezly natomiast mapa wizualnie bardziej wpasowalaby sie w klimaty atreyi.Jak dla mnie zbyt bajkowa do tak ''prostego''serwera.

Na Atreyi jest 15x bardziej bajkowa :P

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wszystko super, pięknie, a ta blokada no z*******a, bo z tą teleportacją spotkałem się już gdzie indziej, ale taka rada dla was... Naprawcie może wpierw podstawowe bugi na s1, jak 3krotna szarża, działanie petów, bądź licznik ale to już wina maszyny z tego co mi wiadomo, tak to będzie kozak petarda serwer ;-).

Pozdrawiam

Opublikowano

Wszystko super, pięknie, a ta blokada no z*******a, bo z tą teleportacją spotkałem się już gdzie indziej, ale taka rada dla was... Naprawcie może wpierw podstawowe bugi na s1, jak 3krotna szarża, działanie petów, bądź licznik ale to już wina maszyny z tego co mi wiadomo, tak to będzie kozak petarda serwer ;-).

Pozdrawiam

Komu ukradłeś konto? Caroline i mężczyzna? f**k logic.

Topic: Start w nowym roku?

Opublikowano

Pozdrawiam

http://www.mpcforum.pl/topic/1098198-ascarialpl-dedyk-medium/?p=11249173
Opublikowano

Komu ukradłeś konto? Caroline i mężczyzna? f**k logic.

Topic: Start w nowym roku?

Nikomu nie ukradłem kretynie, jest to konto siostry, które używałem od zawsze, a nie chcę zmieniać bo już ma ponad 4lata + dużo postów, a o zmianę nicku prosiłem się x razy , ale trzeba mieć jakąś rangę lub wygrać konkurs aby zmienić, więc nie sap

Opublikowano

a teraz pytanie, co jak ktos się wyloguje z walki, albo go wywali?

Tak w ogóle to do obiektów nowych w m1 moglibyście cienie dodać :P

To i tak zabiera po 1kk yang z obu kont, a walki nie mozna dokonczyc. Bedziecie mogli rozpocząć ją na nowo. Są dodane, tylko mam wyłączone u siebie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...