Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zgromadzonych ;)

Wie ktoś może coś o jakiś darmowych VPS i mógłby się podzielić informacją?

Ostatnio rozprawiłem się z Fulcrumem, który cały czas wywalał bugsplaty. Teraz pięknie śmiga, ale mam inny problem.

Otóż chodzi o to, że na tygodniu w ogóle nie będę miał dostępu do neta bo mieszkam w bursie i jedyny mój net to Aero2, który się rozłącza co godzinę i trzeba wpisywać captche więc levelowanie odpada.

Zatem pomyślałem, że VPS to może być dobre rozwiązanie. 

Często serwisy oferujące VPSy lub dedyki dają usługę na próbę, wersje trial itp.

Znalazłem coś takiego: http://www.desktone.com/ - darmowe na 7 dni, dobre parametry tylko brak uprawnień administratora i dużo innych uprawnień, np. można wchodzić tylko na kilka wyszczególnionych stron. Nie ma mowy nawet o instalowaniu tam lola czy bota...

Nawet jeśli zna ktoś coś taniego i dobrego to też byłbym wdzięczny za info :)

Opublikowano

Pobierzcie wcześniejszą wersję League of Legends.exe (4.19.0.435)

Tu macie download:

Wrzućcie to do: 

"C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.64\deploy\"

Poza tym wie ktoś co ile aktualizowane refferale na stronie? Od wczorajszej nocy je robię, zrobiłem już 10 na 10 lvl, ale widać tylko 1 referall, który robiłem wcześniej i dzisiaj dokończyłem go, a tam nadal pisze, że jest on na 3 lvl (stan sprzed 2 dni). Nie wiem o co chodzi, wydawało mi się, że od razu to będzie pokazywać...

Opublikowano

Pobierzcie wcześniejszą wersję League of Legends.exe (4.19.0.435)

Tu macie download:

Wrzućcie to do: 

"C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.64\deploy\"

Poza tym wie ktoś co ile aktualizowane refferale na stronie? Od wczorajszej nocy je robię, zrobiłem już 10 na 10 lvl, ale widać tylko 1 referall, który robiłem wcześniej i dzisiaj dokończyłem go, a tam nadal pisze, że jest on na 3 lvl (stan sprzed 2 dni). Nie wiem o co chodzi, wydawało mi się, że od razu to będzie pokazywać...

Do 72 godzin wszystko sie zaktualizuje :)

Opublikowano

Do 72 godzin wszystko sie zaktualizuje :)

Tam jest niby napisane, że do 72 godzin, ale to raczej chodzi o dodawanie nagród do konta..

Please allow up to 72 hours for rewards to be added to your account.
Opublikowano

Tam jest niby napisane, że do 72 godzin, ale to raczej chodzi o dodawanie nagród do konta..

Please allow up to 72 hours for rewards to be added to your account.

Dotyczy się to obu rzeczy 

Opublikowano

Ej a mam takie pytanie jak najszybciej wyexpić te boty bo mam ustawione 6 dać więcej ich? bo 1 gra to 20 pd.. na 1 levelu ile trzeba czekać mając np 6/8/10 botów na ile referali ? :D

Opublikowano

Ej a mam takie pytanie jak najszybciej wyexpić te boty bo mam ustawione 6 dać więcej ich? bo 1 gra to 20 pd.. na 1 levelu ile trzeba czekać mając np 6/8/10 botów na ile referali ? :D

Na 1 lvl dostajesz tak mało bo jeszcze bot nie kupił exp boosta, zrobi to na 3 poziomie i pójdzie z górki.

A ile expi do 10 lvl? Hmmm ok 10 godzin. Wiec tylko i wyłącznie zależy od twojej maszyny ile zrobisz referali w 10 godzin. 

Aaa i tam jest napisane, że wielokrotności 6, 8 i 10 dawać w "Max Bots". Ale zawsze musisz dac o 1 wiecej żeby działało, wiec jeśli chcesz 6 botów to piszesz 7 itd...

Opublikowano

Na 1 lvl dostajesz tak mało bo jeszcze bot nie kupił exp boosta, zrobi to na 3 poziomie i pójdzie z górki.

A ile expi do 10 lvl? Hmmm ok 10 godzin. Wiec tylko i wyłącznie zależy od twojej maszyny ile zrobisz referali w 10 godzin. 

Aaa i tam jest napisane, że wielokrotności 6, 8 i 10 dawać w "Max Bots". Ale zawsze musisz dac o 1 wiecej żeby działało, wiec jeśli chcesz 6 botów to piszesz 7 itd...

Kupileś Fulcruma czy skąd ściągnałeś? Jeżeli ściągnałeś mógłbyś podać link?

Opublikowano

ja mam 7

wylacz firewalla (lub dodaj do wyjatkow) i to samo zrob z antywirusem. Oczywiscie odpalasz jako administrator?

Opublikowano

ja mam 7

wylacz firewalla (lub dodaj do wyjatkow) i to samo zrob z antywirusem. Oczywiscie odpalasz jako administrator?

No ba

Niby sie loguje i gra ale w konsoli spami strasznie ze passy sa incorrect i unable to login...

Opublikowano

No ba

Niby sie loguje i gra ale w konsoli spami strasznie ze passy sa incorrect i unable to login...

Ja też tak miałem, dokładnie się przyjrzyj o jakie konto lub konta chodzi.

Jeśli nie nadałeś kontom jeszcze nazw to bot wpisuje takie samo jakie jest przy logowaniu.

Jeśli spami errorami to znaczy, że nick musi być zajęty bądź jest nie dozwolony.

Zaloguj się wiec na te konta przy których bot wywala errory, nadaj własne nicki, wyloguj się i potem odpal bota jeszcze raz.

Opublikowano

Ponadto bot dopisuje w accounts "|lvl"

jak zamkne bota i sprobuje odpalis od nowa to tez nie moze sie zalogowac na konta do póki tych lvli z notatnika nie usune

Opublikowano

Ponadto bot dopisuje w accounts "|lvl"

jak zamkne bota i sprobuje odpalis od nowa to tez nie moze sie zalogowac na konta do póki tych lvli z notatnika nie usune

Mi tam działa z tymi dopiskami o lvlu i powiem szczerze, że jest to bardzo pomocne.

Opublikowano

Nie chce się mi włączyć gra tylko skacze mi okienko po ekranie _._

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
        <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5"/>
    </startup>
    <appSettings>
        <!-- The paypal email you used when purchasing a 31 day license. -->
        <add key="Paypal Email" value="[email protected]"/>
        <!-- Location of lol.launcher.exe with trailing \ -->
        <add key="Launcher Directory" value="C:\Riot Games\League of Legends\"/>
        <!-- 6, 8, 10, 12, 16, 18, 20, multiples of 6, 8, or 10 -->
        <add key="Max Bots" value="6"/>
        <!-- 5, 10, 15 -->
        <add key="Max Level" value="10"/>
        <!-- BR, EUN, EUW, KR, MY, NA, OCE, PH, RU, SG, SGMY, TH, TR, TW, VN -->
        <add key="Region" value="EUN"/>
        <!-- Change League of Legends.exe to Low Priority -->
        <add key="Low Priority" value="true"/>
        <!-- Disable League of Legends.exe Graphics Rendering -->
        <add key="Disable Rendering" value="true"/>
        <!-- Auto restore/minimize League of Legends.exe -->
        <add key="Minimizer" value="false"/>      <---- TUTAJ DAJ FALSE
    </appSettings>
</configuration>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...