Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NPOnline [NOWY ŚWIAT POKEMON] [Zapowiedz #1] [Nowe Systemy] [Nowe Pokemony]

groncio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przecież napisał że to tylko silnik destiny ja wbije napewno i może zostanę na długo :D tylko kiedy to startuje :D

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mowie wam że pracuje na moim silniku PDestiny.A serwer myśle ze wystartuje za max miesiąc.Zostało mi jeszcze wynająć osobę od strony(design wymyśleć) i zabezpieczenia.

1 urywek mapy? na tym filmiku mapa wyglada jak wyglada czyli tak jakby ja robil 10 latek, a jezeli to kolejne pokemon destiny (nie gralem, nie mam zamiaru) to zgaduje, ze tydzien serwer postoi max ;)

Po czym wnioskujesz że robił to 10'sięcio latek ? . Mapa jest na poziomie średnio-zaawansowanym.

We are legion, We do not forgive, We do not forget,Expect us!

6gboAN8.png?1

Opublikowano

Mowie wam że pracuje na moim silniku PDestiny.A serwer myśle ze wystartuje za max miesiąc.Zostało mi jeszcze wynająć osobę od strony(design wymyśleć) i zabezpieczenia.

Po czym wnioskujesz że robił to 10'sięcio latek ? . Mapa jest na poziomie średnio-zaawansowanym.

on on myśli że zrobienie mapy jest tak proste jak budowanie klocków lego ;-)

Opublikowano

Wiem jak sie robi mapy sam do tego talentu nie mam, ale mam prawo wyrazic opinie na temat waszej mapy, ze mi sie nie podoba to moja sprawa ;)

Opublikowano

Wiem jak sie robi mapy sam do tego talentu nie mam, ale mam prawo wyrazic opinie na temat waszej mapy, ze mi sie nie podoba to moja sprawa ;)

waszej ? raczej jego mapy sam zrób lepszą i się nią nam pochwal ^^

Opublikowano

Zostało mi :

1)Dokończyć mape ( detale i kilka expowisk)

2)Zrobić balans taki jak był na emulatorze gba (pokemon)

3)Wynająć kogoś od zabezpieczeń ( zapłacić )

i inne drobniejsze rzeczy które musze zapłacić. ^^

Pozdrawiam i w weekend dodam nowe ss .

6gboAN8.png?1

Opublikowano

Mam jeszcze jedno dość ważne pytanie czy będzie to hard typu Pokemononline? Z mojej strony wolałbym aby był to serwer bardzie medium>hard.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno dość ważne pytanie czy będzie to hard typu Pokemononline? Z mojej strony wolałbym aby był to serwer bardzie medium>hard.

Bardziej hard.Z levelem będzie łatwo(tak medium)ale z pokemonami żeby je złapać, dropnąć stone to będzie trudno .Questy wymagają myślenia a nie tylko idź oddaj,zabij,przynieś.

6gboAN8.png?1

Opublikowano

jak będziesz potrzebował testera to pisz na pw siedzę przed kompem po 12h dzienie więc mogę się przydać

Opublikowano

Na razie to środki potrzebuje do dokończenie serwera sam tego wszystkie nie zrobię.Za dużo pracy i kasy włożyłem.Dzięki jednemu użytkownikowi z tego forum pomógł mi(przelał mi 70zł na cele serwerowe).

Chcesz coś pomóc pisz gg :4677354

6gboAN8.png?1

Opublikowano

Dzisiaj już miał być beta testy. Ale znalazłem błąd w silniku gdzie co 10-30min serwer sie crashuje + szukam skryptera (zapłace) który ustawi balans pokemonów.Wszystko już prawie skończone.

Dodałem language system:

Gracze np brazylijscy po wpisaniu tej komendy będą mogli rozmawiać z npc po brazylijsku.Tak samo z polskimi itp

6gboAN8.png?1

Opublikowano

Tak, tak i jest to silnik dream, oni udostępnili go w internecie bez twojej wiedzy. Poza tym silnik ten był uzywany na pstorm, ale z Ciebie kretacz pozdrawiam nie dajcie sie nabrac :)

Warto dodać, że post edytowales dzisiaj o 13;00 i nie bylo nigdzie takiej informacji.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry że dawno nie nic nie pisałem.

UPDATE #

Zostało dodane ponad 10 miast a w nich nowi liderzy sal ! ! !

3pdg9n.jpg

6gboAN8.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...