Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za esp latwo zlapac bana?

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem ze ten temat urazi kilka osob, ale mam dość tego ze co chwile trace snajpy/m4 itp przez to ze ktos gra na esp i wszystko wie... Wiec przemyslalem wszystko i doszedłem do wniosku ze nic sie nie da zrobic bo od ponad roku ciagle jest to samo wiec stad moje pytanie jakbym zaczal grac na esp ale z rozumem  czyli nie zabijac przez 15 drzew z 600m tylko poprostu normalnie tak jakbym nie mial, w sensie z bliska wychylal sie i zabijal np z m4 a z snajpy jak poprostu widze goscia a nie przez drzewa. Wiec szybko bym wylapal bana czy nie? Dziekuje za pomoc.

Opublikowano

W tym momencie jako antycheat działa fairfight który analizuje np ile zabójst przez strzał w głowę naliczyłes itp.

Sam esp jest prawie nie do wykrycia jeżeli używasz go z głową.

Od siebie polecam playbreak

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jest to loteria, mozesz go uzywac z glowa, a dostaniesz bana, twoj kolega moze uzywac AIM'a, gdzie go latwo wykryc i nie dostanie bana. Takie sa HS'y. Generalnie nie polecam cheat'owac jezeli nie chcesz stracic konta.

Opublikowano

Na espie gram od maja 2013 jeszcze na reiu i survivez i do dziś nie dostałem bana więc jest nikła szansa, że bana dostaniesz chyba, że biegniesz do 1 lepszego loota i do typka od razu nie widząc go bez espa.

Opublikowano

Mam ostatnie pytanko, jakiego esp polecacie? i jakbym mogl odrazu linka poprosic ;) Jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...