Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abonament w lolu ^^

V.I

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmieszą mnie ludzie którzy piszą, że wtedy nie będzie dzieci. Będą dzieci i grube casuale, to samo jest w WoWie. Większość ogarniętych ludzi przeniosłaby się na dotę lub inne mniej popularne gry moba

Opublikowano

Niczego takiego nie ma i jestem przekonany że riot nie wprowadzi czegoś takiego, według mnie byłby to duży błąd i utrata masy graczy.

Opublikowano

Może gdyby wprowadzili abonament, to ilość kretynów grających w LoLa by spadła.

Śmieszą mnie ludzie którzy piszą, że wtedy nie będzie dzieci. Będą dzieci i grube casuale, to samo jest w WoWie. Większość ogarniętych ludzi przeniosłaby się na dotę lub inne mniej popularne gry moba

Fajny argument, tylko Blizz sam zrypał sprawę z WoWem na własne życzenie. Więc nie porównuj Riotu do Blizzarda pls...

Opublikowano

I tak by cziterzy grali bo jezeli stac ich na skrypty po 50 euro alb o Bola Vipa to i by abonament oplacili :D

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Odkrywca
Opublikowano

I tak by cziterzy grali bo jezeli stac ich na skrypty po 50 euro alb o Bola Vipa to i by abonament oplacili :D

Czity były, są i będą  nic na to nie poradzą:P

Abonament przelewem i tak naprawdę to by wystarczyło żeby bezmózgi nie grały :P Ale później jaki komfort na rankingowych^^

Opublikowano

grałabym, ograniczona liczba dzieciaków i spacji zawsze spoko. 

Opublikowano

1. Dota to gówno potwierdzone info.

2. Taki abonament byłby dla nich nie korzystny (więcej zarabiali na FreeToPlay)

3. Stracili by dużo graczy co się równa z hajsem w dół a to oznacza - bankructwo. 

Na jakiej podstawie twierdzisz że dota to gówno ?

próbowałem w nią grać i oprócz tego że jest trudniejsza 

to nie jest zła.

Nie grał bym :c za bardzo cebula jestem

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Szczerze? To po co im ten cały abonament? Tylko na tym by stracili. I tak dużo zarabiają za reflinki i kupowanie rp

przez graczy. Więc nie widzę sensu aby to wprowadzić. 

Opublikowano

Jakoś w przypadku WOW'a wypaliło ale i tak w Riot nigdy by tego nie wprowadził Ponieważ wtedy ich zarobki spadły by o 50%.

Opublikowano

Szczerze? To po co im ten cały abonament? Tylko na tym by stracili. I tak dużo zarabiają za reflinki i kupowanie rp

przez graczy. Więc nie widzę sensu aby to wprowadzić. 

yy oni nic nie zarabiali dzieki refferalom dlatego je usuna za dzien czy dwa...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

yy oni nic nie zarabiali dzieki refferalom dlatego je usuna za dzien czy dwa...

Nie usuną.. dadzą jedynie inne nagrody czyli usuną nagrody [RP] a reszta inaczej będzie wygladać. Łatwiej o skina będzie i IP'ki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...