Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger? Steam? CS:Go? Da się kogoś tak okraść?

Shczena

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż jako nowy gracz Counter Strike Global Offensive niestety nabrałem się na hackera. Otóż każdy kto gra w CS:GO wie że skiny są ważne (Bo ma się Szacunek na serwerze +10). Otóż dużo w necie jest fałszywych linków. Gościu pisał że chodzi do szkoły informatycznej i stworzył jakąś tą grę Case Simulator czy coś i żeby ocenić tą grę to pobieramy ją i gramy. Ale, jak pobierzemy to już skinów nie odzyskamy. Czemu? Otóż jak macie takiego oto linka, pobraliście tą grę i chcecie ją ocenić no to uruchamiacie i co? Nic się nie dzieje, więc mówicie ee pewnie jakaś tandetna gra z grafiką 1D i nie chciało mi się odpalić bo mam zajebistego kompa. A to nie prawda.... Otóż zostałeś już okradziony na Steam z Ekwipunku CS:GO. Jak? Sam nie wiem, nie wiem jak to niby działa. Działa to tak że po uruchomieniu, jak wejdziecie na Steam to zobaczycie że w histori Transakcji daliście komuś skiny za free. A nawet nie akceptowaliście i nie wiedzieliście o tym. Co teraz? Support steam nie odzyska, bo po c**j pobierałeś cwaniaku? No właśnie sam się zastanawiam po co pobrałem, chciałem komuś pomóc a tu zostałem okradziony. 

I zwracam się do was z prośbą, jak to jest zrobione kuźwa?

I czy da radę żeby ktoś zrobił coś takiego sam bez programów?

Niestety z informatyki leżę, więc prosiłbym o zrobienie czegoś takiego dla mnie, wysyłam gościowi ten plik mówię mu że fajną gierkę mam a tak naprawdę go okradam. (Nie chcę nikogo okraść chcę tylko na moim koledze to wypróbować i zobaczyć jak to działa)

Otóż przesyłam wam screeny oraz ten fałszywy "program"

Screen "Prezentu dla złodzieja" (Tak mnie okradł, bez mojej akceptacji)

Link do programu
x
*Pobierasz na własne ryzyko.
Opublikowano

Usuń lepiej ten link z downloadem bo ci jeszcze jacyś inteligenci pobiorą i bd mieć do cb pretensje bo nie przeczytali co napisałeś! A co do programu być może program przejmuje kontrolę nad steam i mimo że możesz mieć go wylogowanego to może po zalogowaniu dopiero dochodzi do trans akcji! Ciężko stwierdzić... Na pewno jest to jakiś bot który pracuje u ciebie na komputerze, bo gdyby to był keylogger to przecież byś o tym wiedział, bo po zalogowaniu się na twój steam z jego kompa dostał byś ostrzeżenie na e-mail czy jakoś tak to działało. Najlepiej nie pobierać programów z nie zaufanych źródeł! Dziś nawet jak ktoś prosi o pomoc to chce cię wykorzystać :/ 

Jeszcze do twojego konta w steam i cs nwm jak z tymi programami okradającymi ze skinów, ale chyba gdzieś ktoś pisał że teraz będziesz tracił każdy skin (nie jestem pewny w 100%) i nwm jak z ogólnym kontem steam co z innymi grami! 

Najlepiej zmień hasło do steam, ale najpierw zeskanuj komp no i ja bym obawiał się że po usunięciu programu on nadal może być. Poszukaj w internecie bo takich sytuacji jest dużo! 

PS: Najlepiej zrób formata! 

Cześć...

Opublikowano

Raczej nie! Nie zajmuje się robieniem jakichś botów tym bardziej że nwm czy moja wiedza jest aż na takim poziomie! No cóż próbować nie będę 

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...