Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Proxy is Detected?

Sheykes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy próbuję wejść na jeden z serwerów minecrafta pisze mi: Kicked whilst connecting to lobby: Proxy is Detected. (maybe an error please reconnect your Router) Pomocy! Czy ktoś wie jak mi pomóc i czy to w ogóle możliwe? Mam system operacyjny Win Vista 32-bit(chyba 32) i nie wiem czy mogę coś z tym zrobić.  

Opublikowano

Coś po prostu, dzieję się z serwerem. 

Musisz, z tego co tam pisze ponownie, odłączyć i podłączyć router lub internet. 

Lub, spróbuj wyłączyć zaporę systemową jak i antywirusa. 

Opublikowano

Server wykrywa że używasz proxy

-zresetuj routera

-nie graj na huzuni i inne

-czysty mc

-wylacz vira zapore

-problem servera

Opublikowano

Próbowałem wszystkiego co pisaliście i nic nie działa. Dodam jeszcze, że gram na czystym MC, bez modów i jest to launcher Minecraft by zyczu. 

Opublikowano

Próbowałem ze wszystkich Launcherów: Keinett'a, Shinigama i by zyczu i na każdym mam to samo, wyłączam antywirusa i zapore i nic nie pomaga. Czy to zmienne IP mogę jakoś wyłączyc w ustawieniach routera??? Czy to kwestia dostawcy inernetu? Proszę o pomoc. Kolega gra na tym serwerze z launchera by zyczu i normalnie mu dziala.

Opublikowano

Nie które pluginy mają opcje blokowanie niebezpiecznego IP w tym przypadku ludzi ze zmiennym ip aby nie robili miliona kont. Musisz dowiedzieć się u swojego dostawcy czy jest jakaś możliwość na zablokowanie tego.

2w6ic6t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...