Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug w aukcjach

nortonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, moze sie ktos podzielić ze mną wiedzą, jak zaliczytowac cos w aukcji dziennej ktora jest datowana na 23:40? To jest chyba jakis Bug ze sa 2 aukcje dzienne i ta o 23:40 jest bardzo tania, moze ktos wytlumaczyc jak mozna w niej licytować? Bo ja jej tak jakby nie widze, ja widze tylko jedną aukcje dzienna na dzien :/

Opublikowano

Chodzi chyba o to ze aukcje wcześniej kończyły się o równych godzinach (godzinna o pełnej godzinie,a dzienna równo o 0.00).A teraz po ostatniej aktualizacji to zmienili i aukcja godzinna konczy sie o np:14.45,15.45,16.45 itd. Wiec chyba aukcja dzienna kończy sie o 23.40 .I potem zaczyna sie nastapna aukcja która trwa do 323.40 nastepnego dnia.Chyba że jest w tym jakiś bug ze 1 akucja konczy sie o 23.40 i zaczyna sie nastepna która trwa tylko 20 minut, do 0.00 i potem leci nastepna do 23.40,ale nie jestem pewien.Napisze cos jutro,jak będę wiedział czy jest w ogóle jakiś bug.

Opublikowano

Właśnie miałem podobny tok myślenia, ale wczoraj o 23;59 pokazywalo mi że do końca jest 41 minut, a 2 minuty później, czyli o 00;01 już się zaczęła nowa aukcja.

Dlatego fajnie by było jakby ktos napisał jak zalicytować w tej "ukrytej aukcji"

Opublikowano

Bugowanie aukcji już od dawna nie działa. Aby powtórzyć ten bug to muszą cofnąć aukcje lub napisać na czacie że aukcja będzie zakończona pół godziny wcześniej lub jaki oni wybiorą czas. Ja takim sposobem wygrałem 2 moduły rakietowe 3, a koledzy z klanu wygrali Sentinela i złotą wege

Opublikowano

Dawno tzn kiedy ? bo dwa dni temu jeszcze wygrałem, statek i dwa dresy, co prawda dostałem te rzeczy 20h później, ale dostałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...