Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec z ligą legend ?

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo co każdy ranked spotykam się z ludźmi ci grają na tym gównie league sharp napisalem do rito jeżeli nic z tym nie zrobią to chcę 5k rp w ramach rekompensaty za to że ja muszę grać z tymi zwierzętami używających nielegalnych programów niech zdychają polecam wam też tak napisać

Opublikowano

To dziwne bo na 600 gier rankingowych w poprzednim sezonie raz widzialem osobe ktora cheatowala. O co wam chodzi? Moze ludzie ktorych spotykasz sa po prostu lepsi od ciebie

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

elo co każdy ranked spotykam się z ludźmi ci grają na tym gównie league sharp napisalem do rito jeżeli nic z tym nie zrobią to chcę 5k rp w ramach rekompensaty za to że ja muszę grać z tymi zwierzętami używających nielegalnych programów niech zdychają polecam wam też tak napisać

A może frytki do tego?

W sumie to ci sie nie dziwie, wczoraj grałem na 3 perfidnych cheaterow, teemo który zabijał botrk hackiem, dariusa z botrk hackiem oraz evelyn, której nie dało się z cckować jakby miałą cały czas tarcze morgany. Porażka, co się ostatnio z lolem dzieje, Ja robie sobie przerwe do czasu jakiegos antycheata.

Specjalista
Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to ja i pełno innych osób przestanie grać, trolle, cheaterzy itp. W nowym sezonie mają to poprawić, jak nie ja sobie zrobie przerwe.

Legenda
Opublikowano

Niestety, ale riot ma w poważaniu swoich graczy, ponieważ części jak "nam" przeszkadzają cheaty, a oni swoje zarabiają miliony na 11letnich dzieciach, którym to nie przeszkadza bo nie wiedzą o co dokładnie chodzi. W tym tempie gra jakoś nie upadnie, ale odejdzie duże grono graczy.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ehh, a myślałem, że tylko ja znalazłem ten sposób na erpeki... Po wysłanym ticket'cie na temat #L i bol'a, riot w ramach rekompensaty za przegrane mecze dorzucił nie 5, a 7k rp. Ba, nawet przeprosili za "chwilowe utrudnienia, którymi zajmą się jak najszybciej". Jak widać średnio im to wychodzi ale przynajmniej starają się odbudować swój wizerunek.

Nowicjusz
Opublikowano

Raczej RP nie dostaniesz lel B) . I w sumie nie ma o co płakać .. czitery dostaną bana w swoim czasie. Najlepsze jest to wycie " ZA CO JA MAM BANA, tylko czitowałem czasami " fajnie sie to czyta hahah  ^_^

Opublikowano

Karmcie trolla :x

Brawo, jeden mądry. Jak widzicie nick tego kretyna to nie odpisujcie mu bo to jeden z tych kretynów aka pimp, landiago i inne polaczki udające bogaczy.

Opublikowano

Jesteś tak chujowym trollem, że mi się jaja do dupy chowają, a ręką próbuje nie jebnąć się w czoło wykonując "facepalm" gdy widzę, że zrobiłeś temat.

@top

Chyba dadzą Ci 10k rp i możliwość używania w nicku cząstki "Riot"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...